Γεύμα και Απονομή από τη διοίκηση της Α.Ε. Κομοτηνής στο τμήμα βόλεϊ ανδρών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Γεύμα στην οικογενειακή ταβέρνα «Ο Πλάτανος»  παρέθεσε το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο τμήμα βόλεϊ ανδρών, το οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία!

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Εμμανουηλίδης τίμησε τους πρωτεργάτες των επιτυχιών με την απονομή των μεταλλίων, κάτι που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έπρεπε να είχαν κάνει άλλοι : «Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους σας. Σήμερα μαζί με το γεύμα, θα σας δώσουμε και ένα αναμνηστικό μετάλλιο, αν και αυτό έπρεπε να το είχε κάνει η ομοσπονδία ή η τοπική Ένωση. Όπως και να έχει, σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση και σκληρή δουλειά».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο έφορος του τμήματος βόλεϊ ανδρών κ. Πετρίδης, ο οποίος συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιτυχία ενώ τόνισε πως η νέα σεζόν που έρχεται θα είναι σαφώς πιο δύσκολη αλλά γεμάτη προκλήσεις.

Όλοι πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη σεζόν, καθώς η ομάδα μας θα αγωνίζεται πλέον στην Α2, δείχνοντας πως έχει μπει για τα καλά στο χάρτη του βόλεϊ.