Κρυφή ικανοποίηση στον Βόλο για την αναβολή του μπαράζ με Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μέσα σε όλο το μπάχαλο με την αναβολή του αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου που είχε οριστεί για τις 8 Ιουνίου, πέρα από τον εκνευρισμό από πλευράς Ξάνθης υπάρχει και το «κρυφό» χαμόγελο από πλευράς Βόλου για τις παραπάνω μέρες ξεκούρασης.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου είναι αυτή που βγαίνει κερδισμένη από την αναβολή. Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν υπήρχε καν αντίδραση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλίας καταδεικνύει αυτό που αναφέρουμε. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Football League ήταν εκείνη που είχε ζητήσει να μην οριστεί ο αγώνας στις 8 Ιουνίου αλλά πιο μετά, στις 11 του μήνα, όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης.

Επιπλέον, από το ρεπορτάζ των προπονήσεων περισσότερο ικανοποίηση προκύπτει παρά εκνευρισμός που δεν θα γίνει το παιχνίδι την Κυριακή. Χαρακτηριστικό άλλωστε πως στα ρεπορτάζ της ομάδας του Βόλου προκύπτει η ικανοποίηση του Νίκου Παντέλη για τις εξτρα μέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του και την δυνατότητα που δίνεται οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να είναι έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα.

Βλέπετε, μετά το ματς με τα Χανιά προέκυψε ακόμη ένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό Βόλου, μια και Πινδώνης ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και δεν έχει προπονηθεί ακόμη και έτσι με την διακοπή, υπάρχουν ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση. Επίσης και ο Ιβάν Κάριλ υπάρχουν ελπίδες να προλάβει μια και ξεκίνησε προπονήσεις. Δεδομένες απουσίες στο μπαράζ θα είναι αυτές των Κωστούλα, Καπετάνου, Καρρά και Κριστομπάλ.