Οριστικά στις 8 Ιουνίου το μπαράζ παραμονής για την Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Και επίσημα πλέον ορίστηκε από την Super League πως ο αγώνας πλέι-άουτ μεταξύ της Ξάνθης και του τρίτου της Football League θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιούνιου σε γήπεδο που θα γίνει γνωστό μόλις προκύψει και ο αντίπαλος , όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Πάντως αυτό που ξεχωρίζει πέραν του ότι πλέον γνωρίζουμε το πότε θα γίνει το παιχνίδι μπαράζ της ομάδας της Θράκης ανοικτό παραμένει το ζήτημα της έδρας, μια και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας πως το παιχνίδι θα γίνει σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League, κάτι που αυτόματα αποκλείει ως πιθανή έδρα το Καυτατζόγλειο.

Έτσι αν προκύψει αντίπαλος της Ξάνθης ο Ολυμπιακός Βόλου ο αγώνας θα διεξαχθεί είτε στην Τούμπα είτε στο «Κλ. Βικελίδης». Διαφορετικά, αν αντίπαλος είναι τα Χανιά, λογικά ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League  για το συγκεκριμένο ζήτημα:

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League.»