Χαλάρωμα και… επιστροφή Μαλαδένη στην Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ικανοποίηση για την εμφάνιση στο φιλικό με τον Γάζωρο επικρατεί στην Ξάνθη, με τον Νίκο Κεχαγιά να μην εφησυχάζει και να κρατά τους παίκτες του στην πρίζα. Στο σημερινό πρόγραμμά υπήρχε χαλάρωμα, ενώ στα ευχάριστα το παρών έδωσε και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Μαλαδένης μετά την εγχείρηση στο ισχίο.

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη για την Κυριακή. Μία μέρα μετά το δεύτερο φιλικό της ξανθιώτικης ομάδας, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα της ΠΑΕ στα Πηγάδια και αφού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ακολούθησαν τα διαφορετικά προγράμματα.

Οι μεν παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα των Σερρών πραγματοποίησαν ασκήσεις αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις ασκήσεις τεχνικής με μπάλα.

Ευχάριστο νέο των τελευταίων ημερών στην Skoda Ξάνθη, η παρουσία στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και του προπονητή τερματοφυλάκων, έστω και… με πατερίτσες. Ο Αλέκος Μαλαδένης που επί σειρά ετών με το έργο του έχει συνδέσει το όνομά του με την σωστή εκπαίδευση της θέσης κάτω από τα δοκάρια, χειρουργήθηκε πρόσφατα στο ισχίο και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει γερός και δυνατός στις υποχρεώσεις της αγαπημένης του ομάδας.