Η συγνώμη και το μήνυμα όλο… νόημα του Γρηγόρη Κοντοστάθη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
–  Ο λίμπερο της εφηβικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Κοντοστάθης  μίλησε για τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και ζήτησε συγγνώμη προς τον κόσμο της πόλης.

«Θεωρώ ότι αυτό το διήμερο προδοθήκαμε από την υποδοχή μας, η ομάδα είναι εκτός από εμάς τους μεγάλους, που είμαστε οι πιο πολλοί, γεννηθέντες το ’96 και το ’97. Τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά προσπαθούν πάρα πολύ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μεγάλη η θλίψη που δεν θα βρεθούμε στην τελική φάση και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για 4η φορά. Θέλω να δώσω μία συγγνώμη στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης γιατί σίγουρα περίμενε κάτι παραπάνω απο εμάς», δήλωσε στην web-camera του volleynews.

Λίγο αργότερα έσπευσε να κάνει αντίστοιχο σχόλιο και στο facebook, όπου μάλιστα έσπευσε να στείλει και μήνυμα κάποιοι να… ταρακουνηθούν: “Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε …. Οπότε κλείνει ο κύκλος στα αναπτυξιακά για μένα με 1 πρωταθλημα παμπαίδων 1 παίδων 3 εφήβων … μια συγνώμη στον προπονητή μας τον Δημήτρη Τσουλκανακη και μια στον κόσμο της Αλεξανδρουπολης … Ελπίζω τουλάχιστον κάποιοι να ταρακουνήθουν…”.

Δείτε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Κοντοστάθη…

 

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/tFpX2VOfX6M” frameborder=”0″ allowfullscreen]