Οι συμμετέχοντες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ακαδημιών ΑΜ-Θ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πραγματοποιήθηκε για πέμπτη  χρονιά το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  με την γιορτή στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων να σημτοδοτεί το τέλος της διοργάνωσης για αυτή την χρονιά.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ακαδημιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μια ιδέα που τέθηκε και υλοποιήθηκε από την Ολυμπία Στογιαννίδου και με την υποστήριξη της Skoda Ξάνθη που και φέτος παραχώρησε της εγκαταστάσεις της για την διεξαγωγή του θεσμού.

Ένας θεσμός γιορτή του ποδοσφαίρου με πλήθος παιδιών να μαζεύονται να κάνουν φιλίες να περνάνε όμορφα τα Σαββατοκύριακα τους και πάνω απ’ όλα να κάνουν αυτό που αγαπούν πολύ δηλαδή να παίζουν ποδόσφαιρο.  Η φετινή διοργάνωση διεξήχθη με την συμμετοχή 15 Ακαδημιών από όλη την περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης από της Σέρρες μέχρι και τον Έβρο, ενώ συνολικά συμμετείχαν 39 ηλικιακά τμήματα.

Στους Κ11 συμμετείχαν οι Ακαδημίες των Skoda Ξανθη, Πανθρακικού, Πανσερραϊκού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Βιστωνίδα, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Πήγασος Σερρών, Ελπίδες Καβάλας και ο Ορέστης Ορεστιάδας που συμμετείχε με δύο τμήματα.

Στα Κ13 μετείχαν οι Ακαδημίες των Skoda Ξανθη, Πανθρακικού, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Βιστωνίδα, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Πήγασος Σερρών, Ελπίδες Καβάλας, Ορέστης Ορεστιάδας, Καππαδοκία και Κεραυνός Κρηνίδων.

Ενώ στα Κ15 συμμετείχαν οι Ακαδημίες των Skoda Ξανθη, Πανθρακικού, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Βιστωνίδα, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Πήγασος Σερρών, Ελπίδες Καβάλας, Φίλιππος Δράμας, Καππαδοκία και Κεραυνός Κρηνίδων.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Άγγελος Κοτινούδης, Απόστολος Χρυσέλης, Λευτέρης Κοριάνογλου, Άγγελος Γαβριηλίδης, Θανάσης Βασίλας, Σοφοκλής Γιαλαμουίδης, Φίλιππος Ανεστίδης, Παναγιώτης Βαμβακίδης, Μόσχος Γκαϊτατζής, Στέλιος Ζαφειρίου, Κώστας Γκοντόλιας, Θανάσης Πασχαλίδης, Χρήστος Φραγκουλίδης και Σάββας Σεχλίδης.

Ευχή όλων αυτή η πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου να συνεχιστεί τόσο με την πολύ μεγάλη προσπάθεια της Ολυμπίας Στογιαννίδου που της αξίζουν συγχαρητήρια για την διοργάνωση, η ΠΑΕ SkodaΞάνθη να συνεχίζει να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια αλλά και όλες της Ακαδημίες της περιοχής μας που παρά της δυσκολίες δεν σταματούν να παλεύουν για το καλύτεορ και δεν μένουν μόνο στην γκρίνια.

 Θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ από τους αγώνες αλλά και από τις βραβεύσεις.