Στο Αιγίνιο για κατασκοπία βρέθηκε την Μ. Πέμπτη ο Νίκος Κεχαγιάς

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στο Αιγίνιο βρέθηκε χθες ο προπονητής της Skoda Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Ηρακλή Ψαχνών, ξεκινώντας έτσι την κατασκοπία των ομάδων της Football league που μπορεί να είναι πιθανοί αντίπαλοι για το μπαράζ της παραμονής στη Super League.

Μπορεί οι παίκτες της Skoda Ξάνθη να βρίσκονται σε μίνι διακοπές μέχρι και την Τετάρτη, όμως ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς άρχισε την κατασκοπία των ομάδων της Football League που υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει η Skoda στο νοκ άουτ μπαράζ για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Για τον λόγω αυτό βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Αιγίνιο και συγκεκριμένα στο γήπεδο “Γ. Παραλυκίδης”, όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Νίκος Κεχαγιάς φρόντισε μάλιστα να παρακολουθήσει το παιχνίδι όχι από την μοναδική κερκίδα που βρίσκεται στο γήπεδο, αλλά δίπλα από τα δημοσιογραφικά σε ειδικό χώρο που υπάρχει για να έχει καλύτερη εικόνα.

Μάλιστα έχοντας μία καρέκλα μπροστά του σημείωνε συχνά πυκνά στο μπλοκάκι του. Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών εξάλλου την στιγμή αυτή μετά και από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League διεκδικούνε εκτός από την απευθείας τους άνοδο μέσω της πρώτης δυάδας και την 3η θέση που οδηγεί στο μπαράζ.

Στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού ο Κεχαγιάς είχε συνομιλία και με τον τεχνικό της ΑΕΛ Καλλονής και γνώριμό του Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στο γήπεδο του Αιγινιακού, πιθανότατα για να δει κάποιον παίκτη. Η χθεσινή παρουσία του Νίκου Κεχαγιά στο Αιγίνιο ήταν σίγουρα μόνο η αρχή της κατασκοπείας μέχρι την 1η Ιουνίου που θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League. Μένει να δούμε ποιό παιχνίδι θα αποφασίσει να δει την επόμενη αγωνιστική από κοντά ο Νίκος Κεχαγιάς, αν επιλέξει ο ίδιος να πάει κάπου, καθώς η ζωντανή μετάδοση των αγώνων από τον OTE TV του λύνει τα χέρια σε μεγάλο βαθμό.