Ο απολογισμός του Κουρουκεχαγιά για την Α.Ε. Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Λάζαρος Κουρουκεχαγιάς, προπονητής  και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής μίλησε στο επίσημο site της Α.Ε. Κομοτηνής, κάνοντας σύνοψη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά όσα είπε για τη νέα αυτή προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου της Ροδόπης:

 

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη ομάδα μας για την άνοδο στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς ο αρχικός μας  στόχος της ήταν αυτός ενώ θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, το οποίο και χάσαμε από την ομάδα του Δοκού, που κατέκτησε άξια τον τίτλο! Η ομάδα μας έκανε ένα τρομερό σερί 11-0 στα μέσα του πρωταθλήματος, ωστόσο οι αλλεπάλληλες διακοπές. είτε από αποχωρήσεις ομάδων, είτε από ρεπό,  μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και επηρέασαν την απόδοση της ομάδας μας. Θα μπορούσα να πω πως κάποιοι απογοητεύτηκαν μετά το ντέρμπι με τον Δοκό και «κατέθεσαν» τα όπλα, ωστόσο εμείς συνεχίσαμε την προσπάθεια και μέσα από την σκληρή δουλειά επιβεβαιώσαμε το ρητό πως «Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος».

Προσπαθήσαμε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Εμμανουηλίδη να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν για την ενίσχυση της ομάδας και θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήταν ως το τέλος μαζί μας και ιδιαίτερα τους αρχηγούς της ομάδας (και αναφέρομαι για αυτούς που φόρεσαν το περιβραχιόνιο κατά τη διάρκεια της σεζόν), διότι άξιζαν να το φορέσουν.

Πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές  της ΑΕ Κομοτηνής για την σεζόν 2013-2014 αναδείχθηκαν οι Γρηγοριάδης Χρηστος (για τον οποίο ότι και να πω θα είναι λίγο) και Αμαξόπουλος Κυριάκος ( ο οποίος ήταν εκεί πάντα και μας έδωσε άλλο αέρα και πρεστίζ σαν ομάδα από την μέρα που ήρθε). Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά και φυσικά θα βραβευτούνε στην επόμενη εκδήλωση της ομάδας! Ευχαριστούμε επίσης τους διαιτητές και την ΕΠΣ Θράκης για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην προσπάθεια που καταβάλαμε.

Για το τέλος θα θέλαμε σαν τμήμα να συγχαρούμε το τμήμα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕ Κομοτηνής, το οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής και ανέβηκε στην Α2 Εθνικη κατηγορια. Μπράβο παιδιά, τρομερή επιτυχία!!!

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας και ραντεβού στην προετοιμασία της ΑΕ Κομοτηνής τον Αύγουστο, η οποία θα είναι μια άλλη ομάδα… Μια ομάδα που θα ξαναχτυπήσει το πρωτάθλημα! Αυτή τη φορά της Β’ ΕΠΣ Θράκης».