Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην άνετη νίκη της Ασπίδας επί του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ακόμη ένα βήμα  πιο κοντά για την άνοδο πραγματοποίησε η Ασπίδα που συνέτριψε με 104-45 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό του Ευμοίρου, με τρείς στροφές να απομένουν και το μεγάλο Θρακιώτικο ντέρμπι με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή να ακολουθεί.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτικής μια και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν δεδομένα μεγάλη, και αυτό απέδειξε και στο γήπεδο η ομάδα της Ασπίδας που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ένιωσε απειλή. Άλλωστε όπως πήγαινε το παιχνίδι περισσότερο έμοιαζε με προπόνηση για τους παίκτες του Παναγιωτόπουλου παρά για αγώνας της Γ΄ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Εθνικού προσπαθούσε να σταθεί όρθια στο παιχνίδι αλλά μάταια τόσο η δεδομένη κλάση των παικτών της Ασπίδας όσο και η έλλειψη ψυχολογίας των παικτών του Εθνικού, κράτησε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης μόλις στους 45 πόντους.

Πλέον άπαντες στην Ασπίδα περιμένουν το σπουδαίο ντέρμπι με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή που θα κρίνει κατά πολύ την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Διαιτητές: Ρούκας – Ντούρας.

Τα δεκάλεπτα: 31-10, 49-19, 84-33, 104-45.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος): Δενδρινός 12 (3), Οικονόμου 5 (1), Γρούδος 5, Σταμπουλής 4, Στεφανίδης 8 (2), Καραμπέκης 7 (1), Κουτσογιάννης 20 (1), Λιβισιάνος 3,  Τατάρης 16 (2), Πετς 12, Κουμπάνης 5, Καλαματιανός 7 (1).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδύλης): Ξένος 19 (4), Παπαλαμπίδης 2, Γεροντίτης 8, Θεοχαρίδης 7 (1) Τσιτσικλής 5 (1) Μπαταλίδης 4, Σιταρίδης, Σανδραμάνης, Τζιέρτζης, Κιτσόπουλος, Κανδύλης