Ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκκίνηση του φετινού Run Greece

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ιδιαίτερη λάμψη θα δώσει στον αγώνα «Run Greece Λάρισα», που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 30 Μαρτίου, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο Λαρισαίος ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ και της χορηγού εταιρίας WIND και θα βρεθεί στην εκκίνηση του αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων.

 

Το «Run Greece»αποτελεί πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ κι έχει ως συμμάχους την περιφερειακή και την τοπική αυτοδιοίκηση στις έξι πόλεις της Ελλάδας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ανάμεσά τους και την Αλεξανδρούπολη. Ο αγώνας στη Λάρισα θα είναι ο πρώτος της φετινής σειράς και θα έχει και κοινωνική διάσταση, καθώς τα έσοδά του θα δοθούν για τη στήριξη του έργου της μονάδας αυξημένης φροντίδας της παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης κάλεσε όλους τους κατοίκους της πόλης να πάρουν μέρος σε έναν από τους αγώνες που θα γίνουν στις αποστάσεις πέντε και δέκα χιλιομέτρων, ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία παίδων, για τους μικρότερους συμμετέχοντες. Μάλιστα, για τη συμμετοχή του η χορηγός εταιρία θα προσφέρει στη μονάδα το ποσό των 1.000 ευρώ. Η WIND θα δώσει, επίσης, τρία ευρώ για κάθε έναν δρομέα που θα περνάει κάτω από την Αψίδα Αγάπης, η οποία θα στηθεί λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά – και καλό να τα παρακολουθούμε μιας και φέτος θα έχουμε αγώνα και στην Θράκη μας. Και όσο πλησιάζουμε προς τον Σεπτέμβριο, που θα γίνει ο αγώνας της Αλεξανδρούπολης, τόσο περισσότερο θα παρακολουθούμε τις προηγούμενες στάσεις του. Άραγε, ποια celebrities αντιστοίχου βεληνεκούς με τον Γεωργούλη θα κληθούν στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης;