Πέταξε για το Παγκόσμιο η Εθνική με Θρακιώτικη συμμετοχή!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Με τον Ξανθιώτη πρωταθλητή Αλέξανδρο Βελλή πέταξε η Εθνική ομάδα Εφήβων / Νεανίδων Ταεκβοντό για την Κινεζική Ταϊπεί, εν όψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Νέων. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από της 23 έως και της 26 Μαρτίου σε μια διοργάνωση που θα αναμετρηθούν οι κορυφαίοι Νέοι αθλητές του κόσμου, με την συμμετοχή 774 αθλητών από 100 και πλέον χώρες.

 

Ο Αλέξανδρος Βελλής αθλητής του «ΑΣ Ορέστης Βασίλης» Ξάνθης που πρόσφατα κατέκτησε την κορυφή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα εκπροσωπήσει πέρα από την χώρα μας στην κατηγορία -59 κιλών, μάλιστα ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Χρηστίδης μια μέρα πριν αναχωρήσει για να βρει την υπόλοιπη αποστολή  της Εθνικής ο Ξανθιώτης πρωταθλητής μαζί με όλους τους αθλητές του συλλόγου του επεφύλασσαν μια πολύ θερμή εκδήλωση στης εγκαταστάσεις του συλλόγου, θέλοντας να του δώσουν όλη την  θετική ενέργεια και να του δείξουν πόσο πολύ πιστεύουν στης δυνατότητες του.

Μαζί με τον Ξανθιώτη πρωταθλητή την αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελούν ακόμη 18 πρωταθλητές(9 Έφηβοι, και 8 Νεανίδες). Αναλυτικά οι αθλητές μας και οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν:

Έφηβοι

-45 kg  Αθανάσιος Αναστασιάδης

-48 kg Ιωάννης Καούρης

-51 kg  Ευάγγελος Αντωνόπουλος

-55 kg Δημήτρης Αμερικάνος

-59 kg  Αλέξανδρος Βελλής

-63 kg  Μωυσής Σάτσιν- Παναγιωτίδης

-68 kg Θεόδωρος Μανουσακίδης

-73 kg  Παναγιώτης Σκούρτης

-78 kg  Στέργιος Καραγκούλας  

+78 kg  Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

 

Νεανίδες

-42 kg  Αντωνέλα Σκιαδαρέση

-44 kg  Εργίνα Ηλιάνα Μπαλαχούτη 

-46 kg Χριστιάνα Τυρολόγου

-49 kg  Αγνή-Δανάη Χιώτη 

-52 kg  Ανδριάνα Ασπρογέρακα

-55 kg  Αλεξάνδρα Ιωαννίδου  

-59 kg  Μαρία Μωϋσίδου

-63 kg Αικατερίνη Τζέλλου  

-68 kg  Ζωή Ανδρονικίδου