Πρώτευσαν Εθνικός και Φάρος

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
 
Στην προκριματική φάση των αγώνων πινγκ-πονγκ κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων περιοχής Θράκης μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν αθλητές και αθλήτριες από τις ομάδες των Εθνικού και Φάρου.
Στους αγώνες μετείχαν 38 αθλητές και 27 αθλήτριες από τις ομάδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Φάρο Αλέξ/πολης, Ατρόμητος Άβατνα, Σπάρτακο Τραϊανούπολης Α.Ο Ορεστιάδας, Φιλία Ορεστιάδας και Δημοκρίτειο Κομοτηνής.
Στις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων αγωνίζονται αθλητές και αθλήτριες δημοτικού μέχρι 12 ετών.
Στο ατομικό παμπαίδων ήταν γνωστό από την αρχή ότι τνη προνομιούχα θέση θα διεκδυκήσουν οι ενδεκάχρονοι αθλητές Παπαδόπουλο Ιωάννη (Εθνικός), Σταματόπολος Ηλίας (Φάρος) και Τσίτσιος Φίλιππος (Φάρος) Ο Σταματόπουλος βρέθηκε σε καλύτερη μέρα, επικράτησε του Παπαδόπουλου και του Τσίτσιο με 3-1 και δίκαια κέρδισε την πρόκριση για τους τελικούς της Αθήνας.
Στις παγκορασίδες το αδιαφιλονίκητο φαβορί Βασιλειάδου Θεωδόρατου Εθνικού (Νο 5 στη Παννελήνια κατάταξη) κέρδισε την Πιστόλα Κωσταντίνα του Φάρου με 3-0 όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έπαιξε με το ίδιο σκορ. Την δεύτερη προνομίουχο θέση κατέκτησε η Χατζηκύρκα Ελισάβετ του Φάρου που κέρδισε δύσκολα την Πασχαλίδου του Εθνικού όσο και την Ψημμένου του Α.Ο Ορεστιάδας.
Τις προκρίσεις στα ομαδικά κερδίζουν, ο Φάρος στους παμπαίδες με τον Σταματόπουλο και Τσίτσιο και ο Μ.Γ.Σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις παγκορασίδες με την Βασιλειάδου και την Πασχαλίδου. Η τελική φάση των αγώνων θα γίνει στην Αθήνα 7 και 8 Ιουνίου.