Ανακοίνωση Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας για τον αγώνα με την Λήμνο

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

Σε σχέση με το αίτημα μας περί αλλαγής της ημέρας του αγώνα με τη Λήμνο θα πρέπει να ενημερώσουμε στον φίλαθλο κόσμο ότι εμείς σαν Α.Ο.Ο θεωρήσαμε σωστό να προβούμε σε αυτήν την ενέργεια για να μειώσουμε τα έξοδα που απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι. Ουδέποτε στην σαραντάχρονη πορεία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας τέθηκε θέμα να μην παρευρεθεί σε αγώνα, όπου και αν ήταν αυτός.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε ότι εχθές επιτέλους οριστικοποιήθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων και έτσι θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις στη Λήμνο και θα αγωνισθούμε κανονικά το Σάββατο, μιας και μετά τον αγώνα υπάρχει πλοίο αναχώρησης.

Τέλος ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν βρίσκετε τυχαία στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της Α2 κατηγορίας και θα παρευρεθεί κανονικά με 12 αθλητές στο νησί της Λήμνου και ουδέ ποτέ ήθελε να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια. Συνεχίζει να θεωρεί την ομάδα της Λήμνου αδερφικό σωματείο μιας και ο ιδρυτής του είναι ο δικός μας Νίκος Σαμαράς. Ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή όπως εξ αρχής αναμενόταν δίνοντας για άλλη μια φορά τιμή στο Νίκο Σαμαρά.