Νέος πονοκέφαλος για Μουστακίδη: Νοκ άουτ (και) ο Γραμματικάκης…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Οι ατυχίες δεν λένε να σταματήσουν για τον Εθνικό. Πριν δέκα μέρες ήταν ο Ανδρέας Ανδρεάδης που χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τενοντίτιδας. Μετά ήρθε ο τραυματισμός του Παπάζογλου και στο ματς της Τετάρτης είχαμε και την απώλεια του Δημήτρη Γραμματικάκη, τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθεί η ομάδα της Αλεξανδρούπολης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο πολύπειρος κεντρικός του Εθνικού τραυματίστηκε στο δεύτερο σετ του νοκάουτ αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού η απουσία του ήταν καταλυτικής σημασίας για να οδηγηθούμε στην ήττα – αποκλεισμό για την ομάδα του Έβρου, δεδομένης και της απουσίας Παπάζογλου (που απουσίασε, σε αντίθεση με τον Ανδρεάδη που έσφιξε τα δόντια και με τάχιστη θεραπευτική αγωγή, έλαβε μέρος κανονικά στον αγώνα παρά τις πρώτες εκτιμήσεις περί 20ήμερης απουσίας).

Η διάγνωση για τον Γραμματικάκη έδειξε θλάση δευτέρου βαθμού. Έτσι ο Σάκης Μουστακίδης συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς όπως προαναφέρθηκε εκτός του Γραμματικάκη είναι πολύ πιθανόν να απουσιάσει και ο Παπάζογλου, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (22/2) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας αυτός αποκτά πλέον ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς ο Εθνικός θέλει τη νίκη, ώστε να ανέβει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα αλλά και φυσικά να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πλέον ο προπονητής του Εθνικού καλείται να βρει λύσεις, για να αντιμετωπίσει αυτές τις σημαντικές απουσίες. «Δυστυχώς έχουμε κι άλλον έναν παίκτη τραυματία. Ξεμείναμε απο κεντρικούς. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι πάρα πολύ δύσκολο», σχολίασε χαρακτηριστικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης.