Το τρίτο ημίχρονο από το ΔΑΚ! Δηλώσεις Μάντζιου, Παπαγεωργίου και Καθάριου…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Άτυχος ήταν ο Πανθρακικός όπως σχολίασε ο Θανάσης Παπαγεωργίου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. «Κοιτάμε τη σωτηρία» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Καθάριος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαγεωργίου στην κάμερα της Nova: 

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό παιχνίδι. Κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα. Μπήκαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, είχαμε τις προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση του Παναθηναϊκού και δεν μπορέσαμε να ξαναπάρουμε τα ηνία του αγώνα.

Ήμασταν άτυχοι σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα αλλά χάσαμε δυο τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, θέλαμε να συνεχίσουμε το εντός έδρας σερί αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Θέλουμε να έχουμε μεγάλη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις και να μην κινδυνεύσουμε. Παράλληλα θέλουμε και το καλό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η προσπάθεια ήταν καλή, κρατάμε το πάθος που δείξαμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καθάριου, επίσης στην κάμερα της Nova:

«Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο, προσπαθήσαμε να δείξουμε καλή εικόνα. Μετά το γκολ χαλαρώσαμε λίγο, στο τέλος όμως δείξαμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα και με νέα πρόσωπα. Δεν μας πτοούν οι δύο τελευταίες ήττες. Θέλουμε να διασφαλίσουμε την παραμονή και μαθηματικά.

Είχαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, πληρώσαμε μια αντεπίθεση του αντιπάλου. Αδρανήσαμε αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε παρακάτω.

Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο φέτος. Κρατάμε τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Δεν είναι καλό οι δύο ήττες, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Άκης Μάντζιος σχολίασε: Αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική, εάν στο πρώτο 25λεπτο είχαμε πετύχει ένα γκολ. Γιατί πέρα από το δοκάρι του Καρέλη δεν απειληθήκαμε. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τους χώρους και να πιέσουμε παραπάνω, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάντως πάρα πολύ… Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Λαδάκης θα είναι έτοιμος…».

Για τους τερματοφύλακες, τέλος, είπε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου: «Έχω στη διάθεσή μου τρεις πολύ καλούς γκολκίπερ και πρέπει να κάνω σωστή διαχείριση και να προστατεύουμε τα νέα παιδιά. Όλοι οι γκολκίπερ κάνουν λάθη. Ο Σέρεμετ σήμερα έκανε λάθος, αλλά σε άλλα ματς μας έδωσε βαθμούς και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».