Εξι μετάλλια από τις κολυμβήτριες του ΝΟΑ στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ενα χρυσό, δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας.

Ο ΝΟΑ συμμετείχε με τέσσερις αθλήτριες στην κατηγορία παγκορασίδων  Β΄. Οι κολυμβήτριες του ομίλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξαν για μία ακόμη φορά τον υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας σημειώνοντας σημαντικές επιδόσεις και αποδεικνύοντας έμπρακτα την μεθοδική και οργανωμένη δουλειά που γίνετε στο κολυμβητικό τμήμα του ομίλου.

Η  Ελένη Ξενιτοπούλου με ένα χρυσό,  ένα  ασημένιο  και  ένα  χάλκινο μετάλλιο, κατέλαβε  1η  θέση  στα  200m  μικτή  ατομική,  2η  θέση  στα 200m ελεύθερο και 3η θέση στα 100m  ελεύθερο. Επίσης η Δέσποινα Πορτοκαλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200M ύπτιο παγκορασίδων β.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και τα κορίτσια στις σκυταλοδρομίες όπου κατέκτησαν ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Στα 4X100m ελεύθερο όπου κατέλαβαν την 2η θέση,

Στα 4X50m μικτή ομαδική κατέλαβαν την 3η θέση 

Στα 4Χ200m ελεύθερο κατέλαβαν την 3η θέση. 

Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στις σκυτάλες ήταν η Ελένη Ξενιτοπούλου, Δέσποινα Πορτοκαλίδου, Αγλαΐα Κυρικίδου και Κλεοπάτρα Πανταζίδου.  

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες, την προπονήτρια Γιώτα Αθανασίου καθώς και τους γονείς των κοριτσιών που για μια ακόμη φορά στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του κολυμβητικού τμήματος.