Διευκρινιστική ανακοίνωση του ThrakiSportS για τα μπουζούκια της ΑΕΚ

Γράφει ο Ζαχαρίας Μπαλτζής

–   Σε μείζον θέμα αναδείχθηκε, όπως μαθαίνουμε, το θέμα του ThrakiSportS με τα πανηγύρια των παικτών της ΑΕΚ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και ζήτησε να υπάρξει κατηγορηματική διάψευση της αναφοράς ότι στο επινίκιο γλέντι των παικτών της ΑΕΚ στο Picco, «στην παρέα τους προστέθηκαν και μερικοί παίκτες του Εθνικού που έτυχε να βρίσκονται στο μαγαζί, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία του ήταν ρεζερβέ λόγω ενός… γάμου».

 

Όπως διευκρίνισε, έχει δημιουργηθεί θέμα στην Αλεξανδρούπολη, αναγκάστηκε προσωπικά να το ψάξει και είναι βέβαιος ότι «κανένας παίκτης του Εθνικού δεν βρέθηκε στα μπουζούκια με την ΑΕΚ», με εξαίρεση έναν που «βρέθηκε πράγματι στο μαγαζί αλλά για λίγο, αναζητώντας φίλο του, αλλά αποχώρησε πολύ γρήγορα».

Ο κ. Τζίμας έχει απόλυτο δίκιο σε αυτές τις αναφορές (ο συγκεκριμένος παίκτης του Εθνικού οφείλουμε από την πλευρά μας να διευκρινίσουμε ότι εθεάθη μεν να συνομιλεί με παίκτες της ΑΕΚ αλλά όχι να κάθεται και στο τραπέζι μαζί τους, κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο) και δεδομένου ότι, όπως αντιλαμβανόμαστε από την αντίδρασή του κ. Τζίμα, έχει δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα από αυτήν την αναφορά μισής γραμμής στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ του ThrakiSportS, σπεύδουμε να κάνουμε την διευκρίνιση για να μην δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση.

Σπεύσουμε ωστόσο να διευκρινίσουμε επίσης ότι είναι άδικο, πρωτίστως για τους ίδιους τους παίκτες του Εθνικού, να δημιουργούνται θέματα επειδή ενδεχομένως κάποιοι έτυχε να συνομιλούν ή να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ή ακόμα και να υποστηρίζουν την ΑΕΚ στον τελικό. Κακώς δημιουργούνται τέτοια ζητήματα, αν πράγματι έχουν δημιουργηθεί. Οι παίκτες του Εθνικού είναι επαγγελματίες, πρωτίστως κοιτάνε ως οφείλουν το καλό της ομάδας τους, είναι όμως φυσιολογικό να έχουν φίλους, πρώην συμπαίκτες και συμπάθειες. Οι παίκτες δεν έχουν τίποτα να χωρίζουν μεταξύ τους. Άλλωστε, στον μεγάλο τελικό εθεάθησαν με κασκόλ της ΑΕΚ μέχρι και σημαίνοντα μέλη της διοίκησης του Εθνικού, για να επιχειρείται οποιαδήποτε κατηγορία προς τους παίκτες της ομάδας.

Για να ξεκαθαρίζουμε όμως και για να τηρήσουμε και το παράδειγμα που ο ίδιος ο Εθνικός έχει διδάξει, «διευκρινιστικά… διευκρινίζουμε ότι δεν ήταν παίκτες αλλά παίκτης του Εθνικού που εθεάθη στα μπουζούκια με την ΑΕΚ, ο οποίος βρέθηκε εκεί αναζητώντας κάποιον φίλο του, όπως ήταν φυσιολογικό συνομίλησε με τους παίκτες των κιτρινόμαυρων αλλά έμεινε ελάχιστα και σε καμία περίπτωση δεν έκανε κάτι μεμπτό. Και ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που (κακώς κατά την γνώμη μας) προκλήθηκε στο εσωτερικό της ομάδας».