Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Tύπου μετά το Λαμία – Φοίνικας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ως δίκαιο χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ οι προπονητές και οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου και της Λαμίας, που μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα.

 

Ο προπονητής του Φοίνικα Δ. Ανδρεόπουλος σχολίασε: “Οι παίκτες μου είχαν μεγάλη συγκέντρωση σε μπλοκ, άμυνα και επίθεση. Πήραμε μια καθαρή νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αύριο στον τελικό, με στόχο να πάρουμε το Κύπελλο. Όποιος και να προκριθεί από τον δεύτερο ημιτελικό, αναμένεται ένας να γίνει ένας συναρπαστικός τελικός”.

Ο Πελεκούδας υποστήριξε: “Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο σετ. Στα δύο επόμενα καταφέραμε να επικρατήσουμε, όντως καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία”. Ο Λάππας από την πλευρά του είπε: “Καταφέραμε να επικρατήσουμε εύκολα της Λαμίας. Θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο, το οποίο θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε.

Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής της Λαμίας Κώστας Δεληκώστας ανέφερε από την πλευρά του: “Συγχαρητήρια στη Σύρο. Η αντίπαλος μας κυριάρχησε σε μπλοκ και άμυνα. Ο καλύτερος να κερδίσει το τρόπαιο”. Όσο για την Δημητριάδη, είπε: “Ήταν ένα δύσκολο ματς. Η Σύρος ήταν καλύτερη και δίκαια επικράτησε”.