Εννέα Θρακιώτες τρέχουν την Κυριακή στο «Corfu Mountain Trail 37 xlm»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με την παρουσία 9 Θρακιωτών θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα την Κυριακή ο αγώνας «mountain trail 37 xlm». Πρόκειται για διοργάνωση  τρεξίματος  ορεινού εδάφους με την επωνυμία «Corfu Mountain Trail 2014» που πραγματοποιείται για τρίτη φορά kai θα διεξαχθεί με αφετηρία την πλατεία του παραλιακού και παραδοσιακού χωριού Μπενίτσες και ώρα 8:00 (στο ίδιο σημείο και ο τερματισμός).

 

Φέτος λοιπόν θα είναι έντονο και το θρακιώτικο στοιχείο με την παρουσία 9 αθλητών, 6 από την Ξάνθη και 3 από την Ροδόπη.  Οι Θρακιώτες που θα συμμετέχουν είναι από την Ροδόπη η  Νικολέτα Γεράρδη, ο Δημήτρης Δημητριάδης και ο Παναγιώτης Παπάζογλου, ενώ από την Ξάνθη θα συμμετέχουν ο Βαγγέλης Βακιρτζής, ο Αλέξανδρος Κουτούπης, ο Γρηγόρης Λαμπάκης, ο Χρήστος Νεστορίδης, ο Βασίλης Σανσαρίδης και ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος.

Στην διοργάνωση αξίζει να σημειώσουμε πως συμμετέχουν λάτρεις της φύσης και αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και από  το εξωτερικό. Δείτε όλους τους συμμετέχοντες ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα για την διοργάνωση ΕΔΩ.