Στην πόρτα της εξόδου ο Ράινερ Μάουρερ! Εξελίξεις στην Skoda Ξάνθη…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πανόπουλος βρήκε στο πρόσωπο του Μάουρερ τον… Γερμανό του, τα νέα που καταφτάνουν δεν είναι καλά για τον προπονητή της ομάδας, καθώς όλα δείχνουν ότι στο ματς με τον Αρη περνάει από εξετάσεις.

Οπως επισημαίνει η εφημερίδα Goal, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ως γνωστόν την “κακή συνήθεια να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα”. Το τελευταίο της δημοσίευμα αναφέρει ότι: Οι συνεχείς ανακοινώσεις ήταν η πρώτη ένδειξη εκνευρισμού. Το άλλο είναι οι διαπιστώσεις του για καθαρά αγωνιστικά θέματα”.

Σύμφωνα με την έγκυρη αθηναϊκή εφημερίδα, “από το αφεντικό της Skoda δεν διέφυγε το γεγονός πως η ομάδα από το ματς με τον Πλατανιά και μετά πάθαινε καθίζηση στο Β” ημίχρονο, όπως με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Και η μπάλα, μαζί με τον Γερμανό, δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλους, υπεράνω υποψίας…”.

Βέβαια, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε προαναγγείλει και τον περασμένο Νοέμβριο αποχώρηση – έκπληξη, που θα ταρακουνούσε όλο το οικοδόμημα της Skoda. Μάλιστα, είχε χαρακτηριστεί αποχώρηση μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ είχε προσδιοριστεί σε διάστημα εβδομάδας, χωρίς ποτέ να πραγματοποιηθεί. 

Οπότε, καταγράφουμε το ρεπορτάζ, κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε τις εξελίξεις, εάν και εφόσον βέβαια στραβώσει κάτι στο Χαριλάου…