Κληρώνει ο προημιτελικός του Εθνικού στο Κύπελλο (αν περάσει τον Άρη)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Την Παρασκευή και το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη θα κριθεί ο πρώτος φετινός τίτλος και συγκεκριμένα το Λιγκ Καπ με την διεξαγωγή του φάιναλ φορ, ωστόσο σήμερα Πέμπτη το βάρος θα πέσει στο Κύπελλο Ελλάδος, την δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, καθώς θα έχουμε την κλήρωση για την φάση των «8».

 Με τις ομάδες να βρίσκονται ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ, όλοι θα περιμένουν να τους χαμογελάσει η τύχη. Θυμίζουμε πως οι αγώνες είναι μονοί, οπότε σημαντικό ρόλο για κάθε ομάδα θα παίξει η έδρα που θα κληρωθεί ο κάθε αγώνας.

Μετά τον αποκλεισμό της Ορεστιάδας από τον ΠΑΟΚ, το μοναδικό θρακιώτικο ενδιαφέρον είναι η συμμετοχή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εφόσον φυσικά ξεπεράσει την ερχόμενη Τρίτη το εμπόδιο του Άρη στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Από εκεί και πέρα, στην οκτάδα των ανδρών προκρίθηκαν μόνο ομάδες της Volley League και συγκεκριμένα οι Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός,  ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός και ΑΕΚ και όπως προαναφέραμε ο ΠΑΟΚ, ενώ εκκρεμεί ο αγώνας Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης για να συμπληρωθεί η προημιτελική φάση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Παράλληλα θα γίνει και η κλήρωση στις γυναίκες, όπου πέντε ομάδες από την Α2 (Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Ανατόλια, ΕΑ Λάρισας και Άρης) θα συναντήσουν στους «16» τις 11 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή από την Α1 Γυναικών  (ΑΕΚ, Βριλήσσια, Ηρακλής Κηφισιάς, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ίωνες, Μακεδόνες Αξιού, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, ΟΠ Ρεθύμνου).