Ευχαριστίες και ευχές της Καππαδοκίας σε Παμπορίδη-Βογιατζή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο επιθετικός Μάριος Παμπορίδης και ο τερματοφύλακας Στέλιος Βογιατζής συνεχίζουν την καριέρα τους στην ΠΑΕ Νίψας και τον Έβρο Σουφλίου αντίστοιχα και η διοίκηση της πρώην ομάδας τους, της Καππαδοκίας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην εξέλιξη της καριέρας τους.

Αναλυτικά, οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις του ΑΟ Καππαδοκών προς τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του:

“Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών εύχεται στον ποδοσφαιριστή Παμπορίδη Μάριο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πάνω από όλα με υγεία. Επίσης τον ευχαριστεί για την πολυετή του προσφορά στο Σύλλογο μας. Η πόρτα της ομάδος θα είναι πάντοτε ανοιχτή γι’ αυτόν”.

“Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών εύχεται στον ποδοσφαιριστή Βογιατζή Στέλιο καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, να πραγματοποιηθούν τα ποδοσφαιρικά του όνειρα και να καταξιωθεί σε ακόμα μεγαλύτερες κατηγορίες,   με υγεία πάνω από όλα. Επίσης τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Σύλλογο μας. Η πόρτα της ομάδος είναι πάντοτε ανοιχτή γι’ αυτόν.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καππαδοκών”.

Με τη σειρά τους οι Βογιατζής και Παμπορίδης ευχαρίστησαν όλους όσους συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην ομάδα και εξέφρασαν την ελπίδα να επιστρέψουν στο μέλλον στην Καππαδοκία. Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

“Ευχαριστούμε τον ΑΟ Καππαδοκών, τη Διοίκηση, τους παίχτες και όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια (15 Παμπορίδης Μάριος, 4 Βογιατζής Στέλιος). Ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο και πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Φεύγουμε με τις καλύτερες αναμνήσεις ευελπιστώντας να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση του ΑΟ Καππαδοκών εξέδωσε και η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου, όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτηση το ThrakiSportS με την ευκαιρία της μεταγραφής Βογιατζή στην μοναδική εκπρόσωπο του νομού Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα.