Photos: Ο αγώνας Ασε Λένικ – Εθνικός σε 40 κλικ (+2 videos)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Εχουν περάσει δύο ημέρες από το ατυχές παιχνίδι του Εθνικού στις Βρυξέλλες με την Ασε Λένικ, που έφερε την βελγική ομάδα στα προημιτελικά του Challenge Cup. Πλέον ο Εθνικός έχει επιστρέψει, το μυαλό στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις (αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παμβοχαϊκό) αλλά είναι αλήθεια ότι το μυαλό έμεινε εκεί.

Για αυτό το ThrakiSportS σήμερα επιστρέφει – για τελευταία μάλλον φορά, πριν περάσουμε στην ροή της εγχώριας ειδησεογραφίας – στο γήπεδο της Ζέλικ, με οπτικοακουστικό υλικό από τον σπουδαίο αγώνα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο youtube με τους δυο τελευταίους πόντους του χρυσού σετ, που έκριναν και την πρόκριση. Με άλλα λόγια μπορείτε να δείτε τι εκπληκτικές άμυνες βγήκαν και πώς από το 12-12 φτάσαμε στο 15-12 και στο τέλος του αγώνα.

Επίσης, όσοι κάνετε κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ της βελγικής τηλεόρασης από το παιχνίδι, όπως προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων της Πέμπτης. Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα. Ένα ξεχωριστό photo story με αγωνιστικές εικόνες του παιχνιδιού, τις επίσημες που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η Λένικ, που έρχεται να συμπληρώσει εκείνο που σας μετέφερε το ThrakiSportS και ο φίλος μας από τις Βρυξέλλες Στέφανος Τεμπελάκης ήδη από το βράδυ της Τετάρτης με την εβρίτικη κερκίδα που στήθηκε μέσα στο Βέλγιο.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/yrT6Jgqap9s?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]