Super League: Όσα έγιναν στους αγώνες των Κ17 της Ξάνθης και του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Θράκης για την 3η αγωνιστική του Γ’ Γύρου του Εφηβικού πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League.

Η εφηβική ομάδα της Skoda δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το άνοιγμα του σκορ στο γήπεδο της Μίκρας από το 10ο λεπτό με τον Τουμαντζίδη και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν ευκαιρίες των Μπουνταγκίδη – Χατζή δεν σταματούσαν στα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο κομμάτι του β’ μέρους μειώνοντας την διαφορά στους 4 βαθμούς από τους αντιπάλους τους και την 2η προνομιούχο θέση.

Πιο ουσιαστικός, ο Πανθρακικός έφυγε αήττητος από το γήπεδο του Σταυρού της Ημαθίας. Η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βέροια. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισοπαλοι 0-0. 

Στην βαθμολογία του βορείου ομίλου, ο ΠΑΟΚ έχει 33 βαθμούς και η Ξάνθη ακολουθεί με 30, αλλά και ματς περισσότερο. Ο Άρης ακολουθεί με 26 και ένα λιγότερο παιχνίδι από την Ξάνθη. Η Βέροια είναι 4η με 18 βαθμούς, ο ΠΑΣ πέμπτος με 13, ο Παναιτωλικός έχει 12 και ουραγός είναι ο Πανθρακικός με μόλις 9 βαθμούς.