Τζελέπης: «Μας συνήθισε η Ξάνθη σε γραφικότητες! 5 οι προτάσεις για τον Κάσες»

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Για τη νίκη του Πανθρακικού στο ντέρμπι της Θράκης μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης. Υποστήριξε πως την επικράτηση την γιόρτασε όλη η Κομοτηνή, χαρακτήρισε «γραφικότητες» τις ανακοινώσεις της Ξάνθης και αποκάλυψε ότι υπάρχουν πέντε προσφορές για τον Κάσες.

 

«Πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και μια σημαντική νίκη τόσο βαθμολογική όσο και για το γόητρο της ομάδας. Χαρήκαμε πολύ τη νίκη. Καταφέραμε και κερδίσαμε την Ξάνθη μετά από 30 χρόνια. Γιόρτασε όλη η πόλη», είπε αρχικά στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Δημήτρη Κανελάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικός Μετρόπολις».

Για τον αγώνα και για τον αλλάζουν πλέον οι στόχοι του Πανθρακικού: «Η Ξάνθη κλείστηκε μετά την αποβολή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αναπτυχτούμε εύκολα. Είναι εξαιρετικά τα πράγματα για εμάς. Ο στόχος της παραμονής ολοένα και πλησιάζει. Ίσως και να δούμε λίγο παραπάνω αν συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Για τις διαμαρτυρίες της Ξάνθης: «Οι αποβολές ήταν σωστές. Και το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολη φάση. Μας έχει συνηθίσει η Ξάνθη σε τέτοιες ανακοινώσεις και γραφικότητες. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω».

Για τον Κάσες και το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Ο Πανθρακικός έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις για τον Κάσες. Δύο από ελληνικές ομάδες, δύο από τούρκικες και μια από ομάδα της Ευρώπη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις. Είναι καλό για εμάς να βγάζουμε και να πουλάμε παίκτες. Βέβαια δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο να βρούμε καλό παίκτη και να καλύψουμε το κενό του στο ενδεχόμενο που θα αποχωρήσει»