Χειρουργήθηκε ο Κουτσόπουλος! Οι πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα της απουσίας του…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος χειρουργήθηκε με επιτυχία το πρωί της Τρίτης στον δεξί του ώμο στην Αθήνα. Όλα πήγαν καλά και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πανθρακικού αναμένεται σε τρεις μήνες να επιστρέφει στην δράση.

Αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου στις αρχές Απριλίου, όταν δηλαδή τελειώνει το πρωτάθλημα, οπότε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Για τον λόγο αυτό και ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής για να καλύψει το κενό του Κουτσόπουλο υπέδειξε την απόκτηση του Αλέξη Πασχαλάκη που αποτελεί ήδη την πρώτη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου, όπως έχει γράψει από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανθρακικού και το ότι δεν έχει ανακοινωθεί έχει να κάνει με το ότι δεν έχει φθάσει η μπλε του κάρτα από την Κύπρο όπου αγωνιζόταν με την ΠΑΕΕΚ.

Ο Πασχαλάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λεβαδειακό και Ηλιούπολη και καλούμενος να καλύψει το κενό του Κουτσόπουλου θα κληθεί να πλαισιώσει τους Σέρεμετ και Αθανασιάδη.