Αισιοδοξία Χατζηπαναγιώτου για το μέλλον της Εθνικής, που… διασκορπίστηκε!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στην Αθήνα βρίσκεται από αργά το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών, η οποία επέστρεψε από το Πόπραντ της Σλοβακίας, όπου πήρε μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Βέβαια, για την ακρίβεια, επέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της, αλλά όχι όλοι. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχώρησε τα ξημερώματα οδικώς από το Πόπραντ για την Κρακοβία, μετά πήγε αεροπορικώς στη Φρανκφούρτη και στη συνέχεια πέταξε για το «Ελ. Βενιζέλος». 

Ως το αεροδρόμιο της Κρακοβίας ταξίδεψαν όλοι μαζί οι παίκτες και από εκεί όσοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού αναχώρησε ο καθένας για τον προορισμό του. Οι δυο Εβρίτες, οι Τζούριτς και Κουμεντάκης, ταξίδεψαν για Τουρκία και Ιταλία αντίστοιχα. Στην Ιταλία πήγαν και οι Φράγκος και Τζιουμάκας. Προύσαλης, Πετρέας και Παπαδημητρίου πήγαν στη Γαλλία και ο Φιλίποφ συνέχισε το ταξίδι του εντός της Πολωνίας. Στην Αθήνα μαζί με το προπονητικό τιμ γύρισαν οι Σμαραγδής, Στεφάνου, Σουλτανόπουλος, Πρωτοψάλτης. 

«Θέλω να πω ένα μπράβο στους αθλητές για την προσπάθεια που έκαναν. Ή εθνική μας συμμετείχε σε έναν ισχυρό όμιλο και πιστεύω ότι η θέση μας αδικεί», δήλωσε ο εβρίτης αρχηγός της αποστολής και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου. Ο Ορεστιαδίτης παράγοντας συμπλήρωσε: «Σαν ομοσπονδία πιστεύουμε ότι οι αθλητές και οι προπονητές στο τρέχον έτος θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα παρά την οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουμε. Μέσα στην τετραετία της θητείας μας πιστεύω ότι η εθνική θα επανέλθει εκεί που της αξίζει και που ήταν στο παρελθόν. Το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» θα επαληθευτεί…».