Οι Γιαπωνέζοι θα βλέπουν πλέον… Ξάνθη και Πανθρακικό

Ανταπόκριση από  την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Αν τυγχάνει να είστε φίλαθλος του Πανθρακικού ή της Skoda Ξάνθη και να μας διαβάζετε από την… Ιαπωνία, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Με την έναρξη του δευτέρου γύρου θα μπορούν να βλέπουν από την τηλεόραση τους αγώνες των θρακιώτικων ομάδων, όπως και των υπολοίπων της Super League.

 

Το διεθνές τηλεοπτικό πρακτορείο MP & Silva εξασφάλισε για λογαριασμό της Ιαπωνίας τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League! Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, Πίτερ Χάτον έκανε δηλώσεις για την συγκεκριμένη συμφωνία με την Super League.

“Είμαστε χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα της ελληνικής Super League στην Ιαπωνία.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται στην Ευρώπη αλλά και διεθνώς. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλη απήχηση στην Ιαπωνία.

 

Η MP & Silva είναι ευτυχής που θα χρησιμοποιήσει το τοπικό δίκτυο στην Ιαπωνία κάνοντας την καλύτερη προώθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα”.

Είναι προφανές ότι τον ρόλο της σε αυτήν την επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχει να κανει και με την κλήρωση του Μουντιάλ, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία.

Το σπουδαίο είναι όμως ότι πλέον οι Γιαπωνέζοι θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν Ξάνθη και Πανθρακικό, ίσως δε να καθηλωθούν στις τηλεοράσεις τους και με το “Ελ Θράκικο”, που έρχεται την δεύτερη μόλις αγωνιστική του δεύτερου γύρου…