Απάντηση Τζίμα και Εθνικού στο… ξεκατίνιασμα περί Κασαμπαλή: «Το φετινό όνειρο δεν θα μας το στερήσει κανείς!»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  O Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας και το υπόλοιπο Δ.Σ. του ΤΑΑ απαντούν στα σχόλια που δημοσιοποιήθηκαν σε φόρουμς βολεϊκών sites είτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (μέρος τους αναπαρήχθη και από το ThrakiSportS), σχετικά με την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου και τον παραγκωνισμό του Σταύρου Κασαμπαλή, που σύμφωνα με τους συντάκτες αυτών των δημοσιευμάτων αυτή συνεπάγεται.

 

Στην ανακοίνωσή του, το ΤΑΑ Εθνικός υποστηρίζει ότι ο Σταύρος Κασαμπαλής αποτελεί κεφάλαιο για τον Εθνικό και δεν τέθηκε εκτός ομάδας, ενώ καλεί “να σταματήσουν να τιτιβίζουν τα ανώνυμα παπαγαλάκια” και όποιος έχει το θάρρος της γνώμης “να βγει να το πει δημόσια και επώνυμα”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, έχει ως εξής::

«Τα παραμύθια έλαβαν τέλος. Οι δράκοι των παραμυθιών έχουν τελειώσει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, άρα και τα παραμύθια δεν χωράνε σε αυτήν την ομάδα. Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και τείνουν να γίνουν πολύκροτη η υπόθεση του νεαρού Σταύρου Κασαμπαλή δεν είναι δυνατόν πλέον να μας κάνουν να κωφεύουμε. Έως τώρα εθελοτυφλούσαμε και κωφεύαμε, γιατί για εμάς στον Εθνικό πάνω απ’ όλα είναι ο Σύλλογος. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν, παραμονές του σημαντικότερου αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας να γίνονται προσπάθειες αποπροσανατολισμού από τους στόχους της ομάδας.

Ο Εθνικός και προπονητές έχει, οι οποίοι εισηγούνται και κυρίως διοίκηση, η οποία αποφασίζει για όλα τα θέματα μετά τις εισηγήσεις των προπονητών. Και αυτό μέχρι τώρα πιστεύουμε ότι το έχουμε κάνει άψογα. Ο νεαρός Σταύρος Κασαμπαλής εξακολουθεί να είναι κεφάλαιο του Συλλόγου, μιας και ο Σύλλογος έχει επενδύσει και πιστεύει στις ικανότητες του αθλητή. Οπότε σύμφωνα με απλά μαθηματικά και οικονομία θα ήταν τρελός όποιος προέβαινε στην οποιαδήποτε ζημία της επένδυσης.

Ουδέποτε ο Σταύρος Κασαμπαλής δεν τέθηκε εκτός ομάδας από τους προπονητές και πολύ περισσότερο από τη διοίκηση.

Για το καλό, πρώτα απ’ όλα του ίδιου του αθλητή και δεύτερον του Συλλόγου θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν “να τιτιβίζουν τα ανώνυμα παπαγαλάκια” και όποιος έχει το θάρρος της γνώμης να βγει να το πει δημόσια και επώνυμα. Όποιοι νομίζουν ότι με απειλές και λεκτικούς προπηλακισμούς μπορούν να επηρεάσουν την πορεία, το παρόν και το μέλλον της ομάδας πλανώνται πλάνη οικτρά. Το φετινό όνειρο που ζούμε όλοι μας με το “τρένο” που λέγεται Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει και να το καταστρέψει κανένας.

23/12/2013, Αλεξανδρούπολη

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης»