Εγκώμια Μαντζουράκη για τον Πανθρακικό και προαναγγελία μεταγραφών από Μάντζιο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στη Superleague γνώρισε στην Κομοτηνή η Καλλονή, η οποία έχασε με 2-0 από τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν είχε φάσεις, παρουσιάστηκε κακή, όμως, ο Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε πως θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο.

 

“Ίσως μας αδικεί το αποτέλεσμα, καθώς είχαμε και εμείς ευκαιρίες αλλά ο Πανθρακικός ήταν ο πιο αποτελεσματικός και σημείωσε δύο τέρματα.  Η προσπάθεια μας πρέπει να συνεχιστεί, καθώς τελευταία μας κυνηγάει μία κακοδαιμονία. Ελπίζω πως θα στρώσει η κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια”, είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Σε ερώτηση για τον Πανθρακικό απάντησε: “Σήμερα περίμενα καλύτερο τον Πανθρακικό, αλλά γενικά είναι ένα σωματείο που δουλεύει συνεχώς με αγάπη για το ποδόσφαιρο”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανθρακικού επισήμανε: “Κάναμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως η Καλλονή. Κλείσαμε την χρονιά με νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Μας πλήγωσε  και μας πείσμωσε η ήττα της Κυριακής στην Ριζούπολη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί, στο δεύτερο ηρεμήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε δύο τέρματα και να πάρουμε τη νίκη. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να πάρουμε ότι μπορούμε”.

Για την μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών ο Άκης Μάντζιος είπε: “Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι και από την συγκομιδή και από τη σταθερότητα. Θεωρώ ότι θα έχουμε την ίδια συγκομιδή και μεγαλύτερη στον δεύτερο γύρο”. Για τους στόχους της ομάδας υποστήριξε: “Στόχος είναι η παραμονή και μετά από εκεί όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία”. Τέλος, σε ερώτηση για τις κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επισήμανε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: “Θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις, όταν έρθει ο καιρός”.