Επιβεβαίωσε από την Λευκορωσία τις μεταγραφικές κινήσεις του Εθνικού ο Γιάννης Τζίμας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός από την Λευκορωσία όπου βρίσκεται, λίγο μετά την πρόκριση από την Κομουνάλνικ Γκρόντνο, επιβεβαίωσε και την πληροφορία ότι ο Νίκος Αγγελόπουλος έκλεισε στον Εθνικό και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της εβρίτικης ομάδας στην διάρκεια της σεζόν.

Οπως έχει γράψει και την Κυριακή το ThrakiSportS, ο πατρινός πασαδόρος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς και είδε από κοντά την προσπάθεια της νέας του ομάδας. Ο Γιάννης Τζίμας λοιπόν, μιλώντας στο ThrakiSportS αλλά αργότερα και στον ραδιοφωνικό αέρα του Sentra, επιβεβαίωσε την συμφωνία, αν και διευκρίνισε ότι είναι ακόμα προφορική.

«Με το Νίκο Αγγελόπουλο έχουμε οριστική προφορική συμφωνία και απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες. Είναι αλήθεια», είπε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός που μοιραία ρωτήθηκε αν θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού τώρα που έχει ανοίξει η όρεξη:  «Όχι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Θανάσης ο Μουστακίδης θα εισηγηθεί και θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με βάση τις εισηγήσεις του», είπε χωρίς να αποκλείσει τίποτα.

Για το ενδεχόμενο ο Εθνικός να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Γιάννης Τζίμας τόνισε: «Θεωρώ ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ίσως ήρθε η ώρα για ένα πρωτάθλημα στην περιφέρεια και στον Εθνικό. Ο Θανάσης Μουστακίδης κάνει τρομερή δουλειά και τον ευχαριστώ. Εμπιστεύομαι τον Μουστακίδη. Ωστόσο, τα μυαλά μας οφείλουν να μην παίρνουν αέρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο ντέρμπι που το περιμένουμε. Ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό κλασικό ντέρμπι, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η πόλη ετοιμάζεται για αυτόν τον αγώνα και αναμένεται να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».