Πικρία του προέδρου του Εθνικού από τις άδειες κερκίδες στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Λίγες ώρες μετά την ιστορική νίκη του Εθνικού επί της Γκρόντνο με 3-1 σετ, που τον έφερε αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας τους, και λίγο πριν τα κρίσιμα τελευταία τρία ματς του Εθνικού για το 2013 με Κηφισιά στην Αθήνα, Γκρόντνο στην Λευκορωσία και Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, αίσθηση προκάλεσε η πικρία που εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας για τις άδειες κερκίδες στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

“Τι άλλο πρέπει να κάνει αυτή η ομάδα για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο; Το γήπεδο, όπως και στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Σκρα, κακά τα ψέματα, δεν ήταν γεμάτο. Και δεν ήταν γεμάτο ούτε όπως με την Λαμία ή ακόμα και με το Αιγίνιο, στους αγώνες για το πρωτάθλημα”. Τάδε έφη ο Γιάννης Τζίμας στην καθιερωμένη πλέον παρουσία του στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός, “εμείς περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια όχι για να βγάλουμε κέρδος, αλλά έστω να καλύψουμε τα έξοδα που συνεπάγεται η συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες και τα ταξίδια που συνεπάγονται. Ακόμα και παράγοντες και φορείς της πόλης απουσίαζαν. Γνωρίζω ότι είχε δημοτικό συμβούλιο, η Νομαρχία ήταν παντελώς απούσα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή, αλλά θα μπορούσε να είναι περισσότερος κόσμος. Δεν ήταν ασφυχτικά γεμάτο το γήπεδο, όπως πιστεύω ότι θα είναι με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν γεμάτο και αυτό ήταν μεγάλη μου πικρία”.

Ο Γιάννης Τζίμας μέσα από το χειμαρρώδη προφορικό του λόγο, είπε μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς όταν τις έγραφε το καλοκαίρι το ThrakiSportS λοιδορήθηκε και κατηγορήθηκε μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Μόλις 800 άτομα, με την επιπλέον κερκίδα που τοποθετήθηκε, χωράει το Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Ποιος ο λόγος των εξόδων που έγιναν για να τοποθετηθεί, αν δεν γεμίζει; Ποιος ο λόγος γενικά να συμμετέχει ο Εθνικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν κόσμος του δεν στέκεται στο μέγεθος και με την μαζικότητα που πρέπει δίπλα του, στο πλευρό του;

Όπως σωστά επισήμανε και ο Δημήτρης Κολιός, το παράπονο που εξέφρασε δημόσια ο Γιάννης Τζίμας έχει βάση, γιατί μετά δεν θα μπορούν ο Εθνικός και η κάθε άλλη ομάδα να διεκδικούν να δημιουργηθεί ένα νέο και μεγαλύτερο κλειστό, εφόσον δεν μπορεί να καλυφθεί με κόσμο το τωρινό. “Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, φέραμε την διοργάνωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη, προχωράμε στην Ευρώπη. Τι άλλο πρέπει να κάνει αυτή η ομάδα για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο;”, κατέληξε ο κ. Τζίμας.

[iframe width=”315″ height=”162″ src=”//www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fmaximum936fm%2F%25CE%25B3%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2583-12-12-13%2F&mini=&stylecolor=&hide_artwork=&embed_type=widget_standard&embed_uuid=bb81f464-f00c-4d77-9ab7-4600669edee2&hide_tracklist=&hide_cover=&autoplay=” frameborder=”0″]

%u0393.%u03A4%u0396%u0399%u039C%u0391%u03A3 12-12-13 by Maximum936fm on Mixcloud