Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου πριν τον… αποβάλουν ο Κάρολος

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του ThrakiSportS περί αποβολής της ομάδας του Καρόλου από το πρωτάθλημα του Γ’ Ομίλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον κυριακάτικο αγώνα με το Ελληνοχώρι. Και αυτό γιατί δεν είναι συνηθισμένο να φτάνουμε στο σημείο αποβολής ομάδας για τέτοιους λόγους.

Όπως ωστόσο διευκρινίστηκε σήμερα, η αποβολή αυτή δεν επιβλήθηκε (ή για την ακρίβεια δεν πρόλαβε να επιβληθεί) από την ΕΠΣ Έβρου αλλά από την ίδια την διοίκηση της ομάδας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη, διευκρινίστηκε προς το ThrakiSportS ότι δεν πρόλαβε να ασχοληθεί με το θέμα η Πειθαρχική Επιτροπή και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί, αφού επιλήφθηκε του θέματος η ίδια η διοίκηση τη ομάδας.

“Ο ίδιος ο πρόεδρο του σωματείου απηύδησε με τους παίκτες του, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιουργούσαν τέτοια προβλήματα, με αποτέλεσμα να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα προτού προλάβουμε να ασχοληθούμε εμείς και να λάβουμε οποιαδήποτε απόφαση”, διευκρίνισε ο κ. Καραβασίλης που μίλησε ουσιαστικά για “αυτοκάθαρση” που πρόλαβε την οποιαδήποτε διαδικασία “κάθαρσης” από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής.

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ThrakiSportS. Η ομάδα του Καρόλου δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, μόνο που η απόφαση τελικά δεν ελήφθη όπως αρχικά είχε διαρρεύσει από την ΕΠΣ Έβρου, καθώς πρόλαβε πιο πριν να… αυτοαποβληθεί από τον ίδιο τον πρόεδρό της. Για αυτό και δεν ορίστηκε ο εξ αναβολής αγώνας για την 7η αγωνιστική κόντρα στο Σοφικό, όπως δεν θα ορίζονται εφεξής οι αγώνες του.