Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα… πόλο της Ροδόπης στα Καλύβια Τρικάλων

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε ένα γήπεδο… βούρκο, που κάθε άλλο παρά για ποδόσφαιρο προσφερόταν, η Ροδόπη ’87 νίκησε εύκολα με 3-0 τις Αμαζόνες Καλυβίων στο χωριό αυτό των Τρικάλων και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ηγείται του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δύο τέρματα πέτυχε η Παρμαξή, που άνοιξε το σκορ στο 14 και το έκλεισε στο 55, ενώ ενδιάμεσα, στο 30′ η παίκτρια – προπονήτρια Βίκυ Περιβολοπούλου ευστόχησε από τα 11 βήματα, σε πέναλτι που επίσης κερδήθηκε μετά από ατομική προσπάθεια της κορυφαίας Παρμαξή.

Είναι χαρακτηριστικό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ματς, ότι στο ημίχρονο οι παίκτριες της Ροδόπης αναγκάστηκαν να αλλάξουν στολές και εμφανίσεις, ενώ από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου έβρεχε καταρρακτωδώς και ευτυχώς είχε μετατραπει σε τυπική διαδικασία η συνέχεια, οπότε όλοι υπέμειναν να λήξει το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περοβολοπούλου): Θεοδωρακοπούλου, Γιαμπούρη, Γεωργαντά, Κουφού, Φλώρου, Λαζαρίδου, Συμεωνίδη, Περιβολοπούλου, Μανέτα, Παρμαξή, Κυριάκου.