Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Μακεδονικού – Εβρου Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο Έβρος Σουφλίου που επικράτησε του Μακεδονικού στο γήπεδο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, κάνοντας άλμα με το τρίποντο αυτό στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο 47’ ο Δανίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Καμπιώτη στο 87΄ να κάνει το τελικό 2-0. Οι Εβρίτες ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, είχαν τις ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πάνε από το ημίχρονο προηγούμενοι.

Ωστόσο το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Ωστόσο στην επανάληψη αποκαταστάθηκε η τάξη και με δύο τέρματα στο ξεκίνημα και στο τέλος της αναμέτρησης, το Σουφλί πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καρήμαλης, Αράπης, Καραγιάννης, Δούμας, Πουρσανίδης, Μαρίγκος, Δράμπης (52΄ Γαρύφαλλος), Ζαγναφέρης, Τσιαμπάζης (52΄ Κατσαμακίδης), Λαγγίζος (64΄ Γεωργούλας), Κρυστάλλης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπουρίδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Λίτσιος, Τσαμπάνης, Τρίχας, Καμπιώτης, Εφραιμίδης (92΄ Γεωργόπουλος), Δανίδης (84΄ Γιαννακιτσίδης), Βιόπουλος (68΄ Λαζαρίδης), Αραμπατζής.