Photos: Κλικ από το Παρί – Ολυμπιακός και τους Θρακιώτες της εξέδρας του Παρκ Ντε Πρενς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν των εκατομμυρίων, άγγιξε την ιστορική ισοπαλία με το γκολ του Μανωλά δέκα λεπτά πριν το τέλος, για ένα χρονικό διάστημα εξασφάλιζε από απόψε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δυστυχώς ηττήθηκε με 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα επί της Άντερλεχτ με 3-2, θα διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη την πρόκριση στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, στο Καραϊσκάκη η Άντερλεχτ θα είναι αδιάφορη. Με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα προκριθούν, ενώ μπορεί να περάσουν ακόμα και με ήττα εφόσον η επίσης αδιάφορη Παρί  κερδίσει την Μπενφίκα. Γενικά, θα πρέπει να πάρουν τους ίδιους ή περισσότερους βαθμούς από τους πορτογάλους στην τελευταία αγωνιστική.

Στο παιχνίδι του Παρισιού, ο Ολυμπιακός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Ιμπραήμοβιτς. Όμως από το 46ο λεπτό έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βεράτι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′ με τον Μανωλά, αλλά δέχτηκε το τέρμα της ήττας στο 90 από τον Καβάνι. Πάντως, η ήττα δεν αλλάζει και πολλά στην υπόθεση πρόκριση. Και ισοπαλία να είχε έρθει το ματς, πάλι τα ίδια σενάρια θα ίσχυαν πάνω κάτω, με την διαφορά ότι ο Ολυμπιακός θα προκρινόταν ακόμα και με ισοπαλία της Παρί με την Μπενφίνα ανεξαρτήτως του δικού του αποτελέσματος.

Στο Παρκ Ντε Πρενς βρέθηκαν περίπου 1.800 φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδος και ανάμεσά τους περίπου 10 που ταξίδεψαν από την Θράκη. Στο φωτορεπορτάζ του InTime μπορείτε να δείτε ορισμένες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τον αγώνα αλλά και την εξέδρα. Όπως θα διαπιστώσετε, ο φακός αιχμαλώτισε και τις θρακιώτικες παρουσίες…