Το άγνωστο deja vu του Σάμαρη με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Για δεύτερη φορά στην καριέρα του σκόραρε με εκτέλεση φάουλ ο Ανδρέας Σάμαρης. Κατά σύμπτωση μάλιστα την… πλήρωσε ξανά ο Πανθρακικός, αφού ο 24χρονος μέσος είχε δράσει με ελεύθερο χτύπημα απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής και ως παίκτης του Πανιώνιου.

 

Για την ακρίβεια στις 24 Φεβρουαρίου 2013 -στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος- είχε ανοίξει στο 35′ τον δρόμο για τη νίκη των «κυανέρυθρων» στη Νέα Σμύρνη (2-0) με αντίπαλο τερματοφύλακα τότε τον Σπύρο Βρονταρά.

Πλέον, οι πληροφορίες από το Λιμάνι που δημοσιεύονται στον Τύπο της Τρίτης αναφέρουν ότι μετά από αυτήν την επιτυχία, ίσως ο Σάμαρης καθιερωθεί ως ένας εκ των εκτελεστών φάουλ του Ολυμπιακού. Είναι θέμα προπονητή βέβαια αυτό, αλλά δεν αποκλείεται να δώσει τέτοια εντολή.

Το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Σάμαρης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον Ακη Μάντζιο (νυν τεχνικό του Πανθρακικού) με τον οποίον συνυπήρξαν στην «πλατεία». Μάλιστα υπό την καθοδήγησή του ο Ελληνας μέσος είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στη Super League στις 21 Νοεμβρίου 2010 στον αγώνα Λάρισα – Πανιώνιος 0-1 (με σουτ στο 42′).