Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Εβρου Σουφλίου – Δόξας Πετρούσας

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Την ευκαιρία να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς έχασε μέσα στην έδρα του ο Έβρος Σουφλίου, που ηττήθηκε με 1-2 από την Δόξα Πετρούσας σε ένα δραματικό παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό, που ωστόσο κέρασε με πίκρα τους φιλάθλους της θρακιώτικης ομάδας που αψήφισαν τις κακές καιρικές συνθήκες και πήγαν στο γήπεδο.

Δεν μπόρεσαν έτσι οι παίκτες του Βασίλη Χαριτόπουλου να αφιερώσουν, όπως επιθυμούσαν, τη νίκη στη μνήμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Έβρου Σουφλίου Δημήτρη Τσιώτα, που έφυγε από την ζωή και στην μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης  και το ντεμπούτο του Παπαδόπουλου για τον Έβρο, ο οποίος ήταν η τρίτη αλλαγή στη θέση του Βιόπουλου στο 79ο λεπτό.  

Ο Έβρος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Καμπιώτη στοπ τρίτο λεπτό, που έβγαινε τετατέτ, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα από τους φιλοξενούμενους με το σουτ από τον Μουρατίδη που κατέληξε στο δοκάρι του Παμπουρίδη στο 10′. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν. Σουτ του Μιχαλάκη με διπλή προσπάθεια ο Παμπουρίδης διώχνει στο 17′. Σουτ του Αραμπατζή λίγο αουτ στο 19 και πλασέ του Δανίδη, που ήταν μαρκαρισμένος από δύο παίχτες, ψηλά αουτ στο 24΄.

Μετά από σέντρα του Μιχαλάκη με κεφαλιά ο Μουρατίδης έκανε το 0-1 στο 27′ και κάπου εκεί άνοιξε το παιχνίδι.Ο Έβρος πέρασε μαζικά μπροστά. Πλασέ του Εφραιμίδη βρήκε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού στο 31′. Δυο λεπτά αργότερα όμως, πλασαρισή πάσα του Δανίδη για τον Καμπιώτη, οι αμυντικοί προσπάθησαν να διώξουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή αλλά ο βοηθός έδειξε οτι πέρασε και έτσι έγινε το 1-1 στο 33′.

Από το 39΄ έως το τέλος του ημιχρόνου είχαμε έντονη βροχόπτωση, με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται ακόμη πιο βαρύς. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση γίνονταν με αναμμένους τους προβολείς. Ο Αραμπατζής εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ αλλά ο Πιτσακτσής απόκρουσε με διπλή προσπάθεια στο 45΄ και κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σουτ του Γιαννακιτσίδη με το καλημέρα από πλάγια και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η φάση του αγώνα έγινε όμως στο 54ο λεπτό. Τότε ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ της Δόξας Πετρούσας στο οποίο υπέπεσε ο Μπάτζιος. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μουρατίδης ο οποίος διαμόρφωσε το 1-2πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

Στη συνέχεια ο Έβρος προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά μάταια. Απ’ ευθείας κόρνερ του Αραμπατζή ξανά σε κόρνερ ο Πιτσακτσής στο 64΄, εκτέλεση από τον Βιόπουλο βρήκε τον Λίτσιο του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο άουτ στο 65΄, απ’ ευθείας του Αραμπατζή στη ρίζα του δοκαριού και αουτ στο 84′. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένα παιχνίδι που είχε τρία γκολ, τρία δοκάρια και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπουρίδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Λίτσιος, Κατρανίτσας (48΄ Παντελίδης), Τρίχας, Καμπιώτης, Εφραιμίδης, Δανίδης (43′ Γιαννακιτσίδης), Βιόπουλος (70′ Παπαδόπουλος), Αραμπατζής.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Πιτσακτσής, Κότιος Γ., Γιαννίκης (85′ Τσιακουρίδης), Πατένταλης, Κότιος Δ., Χατζίεφ, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Μιχαλάκης (50′ Μπακιρτζίδης), Σερέτης (50′ Παυλίδης).