Μπάχαλο έκανε ο Ντιε την Ξάνθη! Δεν έβγαινε από το γήπεδο για να γίνει αλλαγή! Παρέμβαση Πανόπουλου μέσω… ανακοίνωσης

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, που σκιάζουν την πολύ καλή εμφάνιση και την σπουδαία νίκη της Skoda επί του Παναιτωλικού. Ο Μάουρερ ζήτησε από τον Σερζ Ντιε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και εκείνος δεν έβγαινε, διαφωνώντας με την απόφαση του προπονητή του!

 Ήταν το 63ο λεπτό και ενό το σκορ ακόμα ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας της Θράκης. Ο Ντιε δεν ήταν και από τους κορυφαίους της ομάδας, αλλά δεν ήταν και κακός. Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθούσε όσο θα έπρεπε στο ανασταλτικό κομμάτι και ο Μάουρερ έκρινε ότι έπρεπε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και να μπει μέσα ο Θεόδωρος Βασιλακάκης.

Αμ δε! Η πινακίδα σηκώθηκε αλλά ο Ντιε δεν έλεγε να βγει από το γήπεδο, την ώρα που μερίδα της κερκίδας επιδοκίμαζε την “επανάστασή” και το “αντάρτικό” του. Βέβαια, τελικά βγήκε, αλλά η στάση καταγράφτηκε και δεν πέρασε απαρατήρητη.

«Ο Ντιέ ήταν πολύ καλός ως το 65′ . Όμως οι επιλογές των αλλαγών είναι αποκλειστικά ευθύνη του προπονητή και θα πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους. Ήθελα να βάλω έναν δυνατό παίχτη στο κέντρο που είναι καλός αμυντικά και ήθελα να έχω καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στον κέντρο. Εγώ κρίνω οτι έτσι πρέπει να γίνει, δεν είναι κάτι γενικό», έσπευσε να πει αμέσως μετά ο Μάουρερ, στις δηλώσεις του στη Nova. 

Ωστόσο η ξαφνική κόντρα που άναψε ανάμεσα σε Ντιε και Μάουρερ, ήταν το κύριο θέμα που επισκίασε τη νίκη μετά το τέλος του αγώνα, στις συζητήσεις των παικτών της Ξάνθης. Και πριν γίνουν μαλλιά κουβάρια όλοι στα αποδυτήρια, έσπευσε να παρέμβει ο Χρήστος Πανόπουλος μέσω ανακοίνωσης, προαναγγέλοντας βαριά τιμωρία του Ντιε, όσο μεγάλο όνομα και αν αποτελεί για την ομάδα.

Η ανακοίνωση μπορεί να είναι σκληρή, προστίθεται όμως στις μνημειώδεις του μεγαλομετόχου της ομάδας. Η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη έχει ως εξής:

“Πριν από τον Ντιέ και από τον κάθε Ντιέ, Πανόπουλο και… τρεχαγυρευόπουλο τουλάχιστον σ’ ότι αφορά την SKODA ΞΑΝΘΗ είναι η ΟΜΑΔΑ. Έστω και στα 37 του πρέπει να το μάθει. Ποτέ δεν είναι αργά. Στα 37 του έγινε παράδειγμα προς αποφυγή τουλάχιστον για την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει.
Υ.Γ.: Εννοείται ότι θα εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονισμός κατά γράμμα”.