Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα Μέγας Αλέξανδρος – Ορεστιάδα

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σε έναν αγώνα που δεν αξιώνει πολλές δάφνες ποιότητας, η Ορεστιάδα έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει την καθαρή νίκη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο. Πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις εύκολους βαθμούς στο σακούλι με την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΜΕΝΤ.

Πάντως, το ξεκίνημα ήταν κακό για την  Ορεστιάδα στο κλειστό του Βότση με τον Μέγα Αλέξανδρο να ξεκινά ψυχωμένα απέναντι στους εβρίτες κάνοντας το 9-7. Οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 14-14 βελτιώνοντας σερβίς και τελειώματα, πήραν κεφάλι στο σκορ με 18-19 και τελικά έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 22-25 παίρνοντας το πρώτο σετ.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές του κ. Οικονομίδη ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο σετ, προηγήθηκαν με 9-8 για να έρθουν και πάλι οι πράσινοι να τους προσπεράσουν και να πάρουν μάλιστα μια διαφορά που έφτασε τους εννιά πόντους με την κατάκτηση πανέυκολα του σετ με 16-25. Στο τρίτο σετ, η Ορεστιάδα ξεκίνησε με φόρα από πριν, προηγήθηκε 4-6, 8-12 και 13-18, μέχρι να έρθει εύκολα το τέλος του σετ με 16-25 και του αγώνα με 0-3.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(OIKONOΜΙΔΗΣ): Πάντσιος, Παπαδόπουλος, Κοντόπουλος, Μ.Παπανικολάου, Κανάς, Πάντσιος (λ), Ρούσσος, Κουτσονίκας, Χατζηπαρασκευάς, Τάσος Ρεμπούτσιας, Καψάμπελης, Στοϊλούδης

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Δημητρούδης,Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Κών/νίδης(λ), Δούλιας, Πεντίδης, Χουσίδης, Νένογλου, Προδρομίδης, Διαμαντίδης