Το ταξίδι της Ελλαδάρας για την Βραζιλία (μέσω Βουκουρεστίου) ξεκινά και το ThrakiSportS δηλώνει δυναμικό «παρών»!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ακριβώς στις εννιά το πρωί, ξεκινά το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω… Βουκουρεστίου και το ThrakiSportS δηλώνει “παρών” στο μεγάλο ραντεβού της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ. Κοντά σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του αθλητισμού της Θράκης, δηλώνει “παρών” στο μπαράζ της Ρουμανίας με την Ελλάδα.

Ακριβώς στις 9.00 το πρωί προγραμματίστηκε το ραντεβού της αποστολής της Εθνικής Ομάδας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και δυο ώρες μετά η αναχώρηση της πτήσης για το “Παρίσι των Βαλκανίων”. Μαζί με την αποστολή ταξιδεύει από την Αθήνα ο Γιάννης Γιαγκίνης, που έχει παρακολουθήσει όλη την πορεία της Εθνικής Ομάδας σε αυτήν την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε όλα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Αλλά δεν θα είναι μόνος του στην ρουμανική πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα, 9.00 το πρωί, προγραμματίστηκε και η αναχώρηση του λεωφορείου του ThrakiSportS που θα μεταφέρει συνολικά 50 οπαδούς της Εθνικής Ομάδας από την Θράκη στο Βουκουρέστι. Πρώτα εξασφαλίσαμε τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα, στην συνέχεια ναυλώσαμε ένα πούλμαν για εσάς και στην πιο ανταγωνιστική τιμή διοργανώσαμε την πιο ξεχωριστή εκδρομή. Και στεναχωριώμαστε που δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων σας, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις εξυπηρετούνται πρώτοι όποιοι είναι προνοητικοί και σπεύδουν πρώτοι. Έτσι, στην εκδρομή του ThrakiSportS λαμβάνουν μέρος όλοι όσοι δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή, ακολούθησαν την διαδικασία που είχε ανακοινωθεί και φρόντισαν να εκπληρώσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους.

Οι θέσεις συμπληρώθηκαν πολύ πριν τον πρώτο αγώνα της Εθνικής με την Ρουμανία στο Καραϊσκάκη και αναγκαστήκαμε να αρνηθούμε αρκετά άλλα αιτήματα, όχι γιατί δεν μπορούσε να ναυλωθεί άλλο λεωφορείο αλλά πολύ απλά δεν υπήρχαν άλλα εισιτήρια για τον αγώνα. Αποδείχθηκαν λίγα τα 50 εισιτήρια που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε, αλλά σε συνεργασία με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θράκης καταφέραμε να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των Θρακιωτών που θα δώσουν το βράδυ της Τρίτης το “παρών” στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου. Εκεί όπου θα δώσουν το “παρών” και οι Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας Μπαλτζής και Μπάμπης Κυπριανίδης – ο οποίος θα βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μεταφέρει με την κάμερά του όλο το φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο αγώνα αλλά και την ελληνική εξέδρα.

Με Γιαγκίνη στα δημοσιογραφικά, Κυπριανίδη ως διαπιστευμένο φωτορεπόρτερ και Αμποβιανίδης, Παπαδόπουλο και Μπαλτζή στην ελληνική εξέδρα, στην εξέδρα του ThrakiSportS, η κορυφαία αθλητική πύλη της Θράκης φιλοδοξεί να καταγράψει λεπτό προς λεπτό, με στυλ θρακικό, το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής Ομάδας με την Ιστορία. Παράλληλα όμως θα καταγράφει και την δυναμική παρουσία των Θρακιωτών, των φίλωψν που ακολουθούν την εκδρομή του ThrakiSportS και των δεκάδων άλλων που αναμένεται να έρθουν στην Ρουμανία καθώς και όσων (φοιτητών κυρίως) μένουν μόνιμα εκεί και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για τον sold out αγώνα. Για τις επόμενες 48 ώρες θα πληροφορείστε από τους πέντε απεσταλμένους του ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην Εθνική Ομάδα αλλά και στην πολυάριθμη αποστολή – εκστρατεία των οπαδών της απο την Θράκη.

Το ταξίδι για την Βραζιλία ξεκινά μέσω του Βουκουρεστίου και έχει έντονο άρωμα Θράκης. Όσοι δεν είστε τυχεροί και έχετε μείνει πίσω, μείνετε συντονισμένοι εδώ, για να το ζήσετε λεπτό προς λεπτό, από την κορυφαία αθλητική πύλη της περιοχής μας, με τον ξεχωριστό τρόπο που το ThrakiSportS στον σύντομο βίο του έχει αποδείξει ότι ξέρει να καλύπτει τα μεγάλα γεγονότα…