ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ντέρμπι Καππαδοκία-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Δεν ανέδειξε νικητή το κυριακάτικο ντέρμπι της Εξώπολης ανάμεσα στην Καππαδοκία και την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έμειναν έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Εθνικό Αλεξανδρούπολης και οι φιλοξενούμενοι πέντε, με τον Άβαντα να περνάει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην ομάδα της Άνθειας με τον Σιβούδη να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, παρότι πέρασε και τον Βογιατζή. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν δύο αξιόλογες ευκαιρίες, στο 16’ με το σουτ του Ζάκκα, το οποίο μπλόκαρε ο Μπαμπλής και πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με την κεφαλιά του Μαρασλή, που δε βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0. Στο 65’ ο Μπαμπλής είπε όχι σε κεφαλιά του Μαρασλή. Στο φινάλε του ματς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο εκτός έδρας τρίποντο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Συγκεκριμένα, στο 83ο λεπτό ο Βογιατζής έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Μπίτσου και στο επόμενο λεπτό εξουδετέρωσε το σουτ του Καβατζικιώτη Α., με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σε μια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, βγήκε εκ νέου νικητής ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: Βογιατζής, Βάρναλης, Πυλούδης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Παπάς (57’ Τσιλιακίδης), Γεωργατζόπουλος (44’ λ.τ. Νότης), Καπανίδης (73’ Παμπορίδης), Μαρασλής
ΈΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ: Μπαμπλής, Αγούδης, Τερζής, Δουμπουλάκης, Παπαδημητρίου (73’ Μιχαλτσίδης), Καλέτσιος, Μωραϊτης, Μαλτέζος, Καπανίκας (80’ Καβατζικιώτης Α.), Μπίτσος, Σιβούδης (89’ Λυμτσιούλης)

Πηγή: Αθλητική του Έβρου