Το μήνυμα του Τόρο στον κόσμο στης Εθνικής για τη νίκη στο Καραϊσκάκη και την ρεβάνς στο Βουκουρέστι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μέσω του facebook θέλησε να στείλει ο Βασίλης Τοροσίδης το μληνυμά του στον κόσμο στης Εθνικής Ομάδας, για την συγκλονιστική παρουσία του στο παιχνίδι με την Ρουμανία και την σπουδαία νίκη με 3-1 της Εθνικής Ομάδας, που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Τόρο ήταν από τους πρώτους παίκτες που βγήκαν από τα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, αλλά δεν έκανε δηλώσεις στη μεικτή ζώνη. Κατευθύνθηκε στον ειδικό χώρο των vip, συνομίλησε με αρκετό κόσμο καθώς δεν έχει και λίγους γνωστούς στο λιμάνι, φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά που είχαν την τύχη να βρίσκονται στις συγκεκριμένες θύρες και να τον δουν μπροστά τους αποχωρώντας από το γήπεδο.

Ακολούθως, ήταν ο τελευταίος που επιβιβάστηκε (τρέχοντας μάλιστα), στο πούλμαν της Εθνικής Ομάδας, όταν πλέον είχαν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις όλων και ενώ σταδιακά είχαν ανέβει στο πούλμαν όλοι οι υπόλοιποι. Από εκεί προφανώς, κατευθυνόμενος προς το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική, πόσταρε στην σελίδα του στο facebook το εξής μήνυμα:

“Ήσασταν καταπληκτικοί και σήμερα, κάθε φωνή σας, μας έδινε δύναμη, σας ευχαριστούμε!!!
Έμεινε ακόμα ένα ημίχρονο στο Βουκουρέστι, συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την την πρόκριση!!!”