Κύπελλο Ελλάδος: Ερμής – Έβρος το ζευγάρι του τελικού της ΕΣΠΕΘΡ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μετά την πραγματοποίησε και των δύο αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, αναδείχθηκε το ζευγάρι του τελικού της ΕΣΠΕ Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας, ο νικητής του οποίου θα εκπροσωπήσει την Α’ Περιφέρεια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ως γνωστόν, στον δεύτερο αγώνα που έγινε στα πλαίσια της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών 2013-2014 το πρωί της Κυριακής, ο Ερμής Δράμας νίκησε (εκτός έδρας) με 3-0 σετ τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ήδη από την Τετάρτη είχε προκριθεί ο Έβρος Σουφλίου, που νίκησε και απέκλεισε την Ορεστιάδα. Έτσι οι ομάδες που «πέρασαν» στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών 2013-2014, από την Α’ Περιφέρεια, είναι ο Σ.Φ.Β Ερμης Δράμας και ο Α.Σ.Α Εβρος Σουφλίου.

Ο τελικός για την ανάδειξη του κυπελλούχου της Ένωσης, που θα συνεχίσει ως μόνη εκπρόσωπος της ΑΜ-Θ στο Κύπελλο Γυναικών (δεδομένου ότι η Νίκη Αλεξανδρούπολης δεν δήλωσε συμμετοχή) θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία και γήπεδο που θα ορισθούν μετά από συνεννόηση με τα δύο Σωματεία.