To πρόγραμμα της εκδρομής του ThrakiSportS στην Ρουμανία για να πάρουμε μαζί την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!!! Τελευταίες συμμετοχές…

To ThrakiSportS σας ταξιδεύει στην Ρουμανία για να πάρουμε όλοι μαζί την πρόκριση στην Βραζιλία!!!

H ΕΚΔΟΜΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΕΚΛΕΙΣΕ!!! TO ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ 

ΠΑΛΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Το ThrakiSportS παρουσιάζει το αναλυτικό πρόγραμμα της διήμερης εκδρομής, που έχει οργανωθεί με τρόπο ώστε να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των συμεμτεχόντων:

1η μέρα (Δευτέρα 18 Νοεμβρίου): Αναχώρηση από Ξάνθη στις 09:00 το πρωί για Ρουμανία με ενδιάμεσες στάσεις σε Κομοτηνή στις 09:45, Αλεξανδρούπολη 10:30, Ορεστιάδα 12:00 και  στάσεις προφανώς εντός του βουλγαρικού εδάφους. Αφιξη στο Βουκουρέστι το βράδυ. Ελευθερος χρόνος στην παλιά πόλη, με τα κλαμπ, τα καφέ και τα εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

2η μέρα (Τρίτη 19 Νοεμβρίου): Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, ξενάγηση στην πρωτεύπουσα της Ρουμανίας, γνωστή και ως το Παρίσι των Βαλκανίων. Θα επισκεφθούμε το Πατριαρχικό Ναό του Άγιου Δημήτριου, το καταπληκτικό μουσείο φυσικής ιστορίας του Αντύπα, το «Μουσείο του Χωριού» που είναι το μοναδικό στο είδος  του και παρουσιάζει την παλιά παραδοσιακή αγροτική ζωή και τις παραδόσεις της χώρας, το «Ναό της Μουσικής», το «Ατενέουμ», την Στρατιωτική Ακαδημία, την Αψίδα του Θριάμβου, την Βουλή, την Ελληνική Εκκλησία και το τελευταίο «απόκτημα» πριν από την πτώση της δικτατορίας, το φαραωνικών διαστάσεων Προεδρικό Μέγαρο με το διασκεδαστικό τίτλο “”Μέγαρο του Λαού”. Ακολούθως, ελεύθερος χρόνος στο γνωστό “Μall Αfi Palace”. Το απόγευμα μετάβαση στο στάδιο για τον μεγάλο αγώνα (ώρα έναρξης του αγώνα Ρουμανίας – Ελλάδας είναι η 9η βραδινή). Μετα την λήξη της αναμέτρησης και ελπίζοντας ότι όλοι μαζί θα έχουμε πανηγυρίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αναχώρηση πίσω για την Ελλάδα και άφιξη νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Όπως έχουμε επισημάνει, το κόστος συμμετοχής, που θα περιλαμβάνει τις μετακινήσεις, την διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, τις ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης και φυσικά το εισιτήριο του μεγάλου αγώνα είναι 98 ευρώ. Ήδη το ThrakiSportS επιδιώκει να εξασφαλίσει μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του. Όσοι μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν ΟΛΟΙ εξασφαλίσει θέση στην εκδρομή και το αμέσως προσεχές διάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Αν θέλετε να λάβετε μέρος και εσείς στην εκδρομή που διοργανώνει το ThrakiSportS στην Ρουμανία για να πάμε, να πάρουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σπεύσατε άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή.

Δηλώστε λοιπόν τώρα συμμετοχή και ταξιδέψτε με το ThrakiSportS στο Βουκουρέστι για να δώσουμε οι Θρακιώτες δυναμικό «παρών» στο Βουκουρέστι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ιστορική πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στις 32 φιναλίστ του Μουντιάλ της Βραζιλίας!!! Παράλληλα, το ThrakiSportS κάνει ενέργειες ώστε να υπάρξουν ξεχωριστά δώρα στους φίλους που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι, τα οποία θα ανακοινωθούν σε επόμενες αναρτήσεις. Σπεύσατε…