Ο Μουνάφο μιλάει για την επιστροφή του στην Κομοτηνή ως αντίπαλος του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Ο Χουάν Μουνάφο επιστρέφει στην Κομοτηνή, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Πανθρακικού καθότι πλέον είναι παίκτης του Αστέρα. Ο άσος της ομάδας της Τρίπολης, πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του από την Κομοτηνή, με δηλώσεις του στο Novasports είπε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να έχουν υπομονή για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Για το δυνατό σημείο του Πανθρακικού, στον οποίο αγωνιζόταν πέρσι, είπε: «Εντάξει, νομίζω ο Πανθρακικός έχει μια έδρα δύσκολη, νομίζω πέρσι έχασε ο Αστέρας Τρίπολης εκεί. Είναι μια ομάδα που είναι δουλεμένη, έχει ίδιους παίκτες δυο χρόνια, ξέρουν να παίξουν και εντάξει, κρατάνε καλά τις γραμμές. Είναι δύσκολο να βάλεις ένα γκολ και νομίζω είναι μια ομάδα που πρέπει να έχεις υπομονή, να δουλεύεις το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι γιατί προσπαθεί να παίξει και ο Πανθρακικός και εμείς προσπαθούμε να παίξουμε, θα είναι ένα ωράιο παιχνίδι, αλλά νομίζω με υπομονή, αν δουλέψουμε το παιχνίδι μπορούμε να το πάρουμε».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι ειπε: «Νομίζω πρέπει να πάρουμε πρώτοι την κατοχή. Είναι ένα ωραίο γήπεδο που μπορούμε να παίξουμε και νομίζω ότι με υπομονή, πιο πολύ θα πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις με μια κόντρα, με ένα κόρνερ, αλλά με υπομονή και με ευκαιρίες, σίγουρα θα το πάρουμε».

Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα του Πανθρακικού, σχολίασε: «Εντάξει, έχουν καλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι είναι μια ομάδα που κλείνει πολύ καλά, όπως στην αρχή, έχει δύο καλές γραμμές στην άμυνα και εντάξει, νομίζω θα κρατήσουν λίγο την άμυνα πίσω στην αρχή, θα είναι λίγο κλειστοί και μετά θα προσπαθούν να βάλουν ένα γκολ και να πάρουν το 1-0».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον ή κάποιους απ’ τους παίκτες του Πανθρακικού ανέφερε: «Εχω δει τους επιθετικούς τώρα, δεν τους είχα πέρσι εγώ, αλλά ο Ιγκόρ και ο Κάσες είναι καλοί παίκτες και εντάξει είναι μία ομάδα που κάνει επίθεση με 4-5 παίκτες, δεν κάνει με δύο. Πρέπει να προσέχουμε και τα πλάγια, έχουν και τον Μπαϊκαρά που κάνει πολύ καλά τη γραμμή, αλλά όμως με Ιγκόρ, Κάσες και Μπαϊκαρά θα είναι δύσκολα».