Ακόμα να κατεβάσουν τις σημαίες Πολωνίας και CEV από το Κλειστό της Αλεξανδρούπολης, μια μέρα πριν την ονοματοδοσία του!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής 

–  Το απόγευμα της Δευτέρας το Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης φοράει τα γιορτινά του και μετονομάζεται σε “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, λίγο πριν φιλοξενήσει το ντέρμπι κορυφής της Volley League ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕΚ.

Τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν φόρεσε το… ευρωπαϊκό του κοστούμι για να υποδεχθεί την Σκρα Μπελχάτοφ και τον αγώνα του Εθνικού με την πολωνική ομάδα για το CEV Cup.

Θα περίμενε κανείς ότι το πρωί της Πέμπτης, μια από τις πρώτες δουλειές των ιθυνόντων θα ήταν να πάνε και να κατεβάσουν τις σημαίες, τουλάχιστιν της CEV και της Πολωνίας. Οπως συνέβη στον πρώτο αγώνα, όταν ο απεσταλμένος του ThrakiSportS στην Πολωνία εξακολουθούσε να στέλνει τις ανταποκρίσεις μετά το τέλος του αγώνα και έβλεπε ανθρώπους του Σταδίου να κατεβάζουν την ελληνική και την πολωνική σημαία μαζί με αυτήν της CEV πριν καν συμπληρωθεί μιαμισι ώρα από το τέλος του αγώνα.

Αλλά στην Ελλάδα χαλαρααααα. Πέρασε η Πέμπτη, πέρασε η Παρασκευή, έφτασε το Σάββατο. Παίχτηκαν αγώνες για την ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά οι σημαίες εκεί, ψηλά! Αργά το βράδυ έπαιξε η ΓΕΑ με την Λήμνο, τα ίδια!!! Η γυναίκα του Νίκου Σαμαρά είδε δίπλα από την φανέλα του αείμνηστου συζύγου της να υπάρχει αυτή της Ελλάδας, της CEV και της Πολωνίας. Ήρθε η Κυριακή, τα ίδια! Παίχτηκε ο αγώνας της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ ανάμεσα σε Εθνικό και Απόλλων Αρναίας και οι σημαίες εξακολουθούσαν να είναι στην θέση τους. Και εντάξει η Ελληνική! Της Πολωνίας και της CEV; Αλήθεια, πότε θα κατέβουν;

Μάλλον Δευτέρα πρωί, που θα τρέχουν οι πάντες να ξαναφτιάξουν το Κλειστό της Αλεξανδρούπολης, για την τελετή ονοματοδοσίας του σε “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και το ντέρμπι του Εθνικού με την ΑΕΚ. Ελπίζουμε δηλαδή! Γιατί αν δεν φροντίσουν, όποιοι κι αν είναι οι υπεύθυνοι (ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν για αυτήν την αν μη τι άλλο κωμικοτραγική κατάσταση ευθύνεται ο Δήμος ή ο Εθνικός), τότε μόνο γέλια θα προκληθούν από την εικόνα που θα μεταδόσει τηλεοπτικά η Nova. Εκτός και αν υπάρχει σχέδιο, καθώς τον Δεκέμβρη το κλειστό θα ξαναφιλοξενήσει ευρωπαϊκό αγώνα. Που να τρέχουν να ξανανεβάζουν σημαίες τότε;