Ένας αντίπαλος λιγότερος για ΓΕΑ και Ορεστιάδα;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Γαλαξίας διέλυσε την ανδρική ομάδα, έδιωξε όλους τους παίκτες που είχε σε υψηλό επίπεδο και στο μεταξύ πήγαν σε άλλους συλλόγους. Έτσι αποτελεί μυστήριο αν ο σύλλογος του Γαλαξία θα βρεθεί αντίπαλος της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιάδας στον Γ’ Όμιλο της Α2 ανδρών στο Βόλεϊ.

Η ΕΟΠΕ δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση σε σχέση με τη συμμετοχή του Γαλαξία στον 3ο όμιλο της Α2 ανδρών και είναι άγνωστο εάν θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα ή θα κατεβάσει εφήβους και παίδες ή τελικά θα ξεκινήσει για να μηδενιστεί στη συνέχεια για να αποφύγει τα χειρότερα.

Πάντως, οι πρώην παίκτες του Μελιδώνης, Καλπακτσόγλου, Δάλλας πήγαν στον Νέστωρα και μάλιστα αγωνίστηκαν στο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ κόντρα στη ΧΑΝΘ η οποία και νίκησε με 3-1 σετ. Επίσης έφυγαν οι Μούρτζιος, Χατζηγώγος και θα αγωνίζονται στον Περσέα και ο Παραδεισιάνος στη ΜΕΝΤ. Οπότε μιλάμε κυριολεκτικά για ένα μυστήριο.

Και αν αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης ομάδες της Θεσσαλονίκης, που έχουν δυο όλα κι όλα ταξίδια στον Έβρο, ρωτήστε τις εβρίτικες που έχουν τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας μακρινά ταξίδια…