Τα σαββατιάτικα αποτελέσματα στο τουρνουά του Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής και παρουσία του διευθυντή της Φενέρμπαχτσέ, όπως είχε προαναγγελθεί, συνεχίστηκε το Σάββατο το τουρνουα στο Σουφλί που διεξάγεται στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Στους αγώνες του Σαββάτου ο ΑΟ Ορεστιάδας νίκησε εύκολα με 3-0 τον Εβρο Σουφλίου ενώ ο Ηρακλής νίκησε επίσης εύκολα με 3-0 την Λήμνο. 

Σε ένα παιχνίδι που δεν αξιώνει ιδιαίτερης κριτικής οι παίκτες του ΑΟΟ έκαναν το καθήκον τους και πήραν άλλη μια νίκη στο Σουφλί. Άνοιξαν μια διαφορά της τάξης των 8 πόντων στο 6-14 καθώς μπλοκ, υποδοχή και τελειώματα δούλεψαν άψογα, έως τη στιγμή που χάλασε η υποδοχή για τους πράσινους και το Σουφλί μείωσε σε 16-20 για να έρθει ο ΑΟΟ και να τελειώσει μετέπειτα το σετ με 17-25. Στο δεύτερο σετ όλα πήγαν άψογα για τους «πράσινους» και κατάφεραν εύκολα να το κατακτήσουν με 15-25. 

Στο τρίτο σετ και περνώντας ο Δούλιας στην Θέση του Βλασακίδη, ο οποίος προτιμήθηκε να μην πιεστεί περεταίρω και σε συνδυασμό με τους τακτικούς πειραματισμούς που έκανε ο Νίκος Αντωνιάδης έδωσε την ευκαιρία στον Έβρο να κάνει το παιχνίδι του και να προηγηθεί με 15-13 και 23-20 στη συνέχεια, για να έρθει η Ορεστιάδα όμως και να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση κατακτώντας το με 24-26 και διπλασιάζοντας τις νίκες της.

Η Ορεστιάδα με την απόδοσή της σε αυτό το τουρνουά δείχνειπως φέτος διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό τζαμπ σερβίς με κύριους εκφραστές τους Δημιτρούδη, Προδρομίδη και Χουσίδη καθώς επίσης και αρκετή δύναμη στα άκρα απ όπου Ποτολίδης, Διαμαντίδης και Δούλιας μπόρεσαν να τελειώσουν με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών τους.

Τα σετ του αγώνα Εβρος Σουφλίου – ΑΟ Ορεστιάδας: 17-25, 14-25, 24-26 

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης, Λιαλιάρης, Τσιαμίτας, Κίτσιος, Μούχλιας, Μπιστίνας Ι. Πατσιάς Κ. (λ), / Μητσιάρης, Πατσιάς Κ. Μπιστίνας Π.
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Νίκος Αντωνιάδης): Βλασακίδης, Προδρομίδης, Δημητρούδης, Διαμαντίδης, Ποτολίδης, Κων/νίδης(Λ) Κεμανεντζής, Καρδαμανίδης, Κοφίδης, Νένογλου, Σκαρλατίδης, Δούλιας, Ράζιελης, Πεντίδης.