Ο Γιάννης Γκούμας βοηθός του Μάουρερ στην Ξάνθη!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Πεύκης και παλαίμαχος παίκτης (και μάλιστα αρχηγός) του Παναθηναϊκού Γιάννης Γκούμας, θα είναι ο βοηθός προπονητής του Ράινερ Μάουρερ στην Ξάνθη.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, ήταν ο Γερμανός προπονητής της Ξάνθης που εισηγήθηκε την πρόσληψη του Γιάννη Γκούμα στην ομάδα, ταράσσοντας τα νερά για ακόμα μια φορά.

Η (ως συνήθως λιτή) ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Με εισήγηση του προπονητή μας κ. Μάουρερ, άμεσος βοηθός του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Γκούμας”.

Οσο για την προπόνηση της Παρασκευής (11/10), είχε το χαρακτήρα αποφόρτισης από τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων δύο ημερών.

Μία μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης των παικτών τους, έριξαν το βάρος σε θέματα τακτικής.

Το Σάββατο στις 17:00 στο Skoda Xanthi Arena, η ξανθιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό σε ένα φιλικό παιχνίδι επιπέδου Super League με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πλάνα τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here